85-åring stjäl mat

Pensionen räcker inte, säger tjuven.

Hon är 85 år gammal, och tillhör de superblåsta eftersom hon och hennes barn är hjärntvättade att det är inte barnen som ska betala igen i 15 år vad de fick som små, i 15 år, utan det är staten som ska ta hand om den gamla damen, och det gör staten delvis ett tag till – men välfärdsstaten kommer krascha.

Vi kommer att få enorma mängder tjuvar, och man får väl fundera på det om man ska stanna i Sverige – och stjäla mat –  eller om man ska bege sig till t.ex. Indien där man överlever på 500:- i månaden.

I nuläget tror många i Sverige, som har världens dummaste folk, att svenskar är ”bättre” människor än t.ex. rumäner som tigger och stjäl på gatorna. Det där styrs av behovstrappan – alla stjäl mat om de blir tillräckligt hungriga.

Äger man odlingsmark i ett jämnt klimat klarar man sig på betydligt mindre eftersom det växer mango, papaya, kokos, bananer, vindruvor, apelsiner, mandarin, citron i trädgården. Det räcker med 20.000:- sek för att skaffa sig det, och 85-åringen får aldrig ihop det, och har inte kraften heller, och jag har sagt det förr; man kan inte äta silver, guld och pengar.

Snart drar inflationen igång, och sen kommer damens hyra inte vara 6500:- mycket länge till. Det gäller att TÄNKA nu.

Låt hundraåringar få bo på äldrehem

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: