Allt är energi

Redan min far sa det; ”Allt är energi!” men jag förstod inte vad han menade, och jag delar det säkert med många? Man växer ifatt sina föräldrar med tiden, och tjugo år efter deras död förstår man vad de sa.

Tom (film 1) är en skicklig energikille, och han ger ut en video två, tre gånger i månaden, och ingen av dem ska förväxlas med fåniga horoskop i tidningarna. Nu talar vi om läran om energier som strålar mot jorden.

Idag talar Tom om det jag redan har sett i veckan; folk kastas in i situationer de inte styr över a´la Persbrandt och folk argumenterar nära nog våldsamt just nu.

Tom förklarar varför det sker, och hans förklaring idag är mycket intressant.

cropped-0569awebhqdefaultJag har studerat energifolk under säkert två år nu; David Palmer, Tom Lescher, Steve Judd, Kelly Rosano, David Cammegh och Jean Wiley som läser av energier dag för dag, vecka för vecka eller månad för månad, och den som kan lära ut bäst är ett indiskt geni på KRSchannel.

Finns inte i Sverige
Vi har nog inga svenska motsvarigheter därför att hela denna tusenåriga asiatiska vetenskap hånas hos oss, och vi missar mycket då vi gör det. Folk i Sverige ”erkänner” att de påverkas om det är strålande sol kontra regnrusk, och de senaste femton åren har jag kunnat höra människor tala om att de påverkas av månen, och vi vet alla att det finns ebb och flod – men sen är det stopp.

Det är svårt att hitta en svensk som säger:
– Det är Pluto!!! Persbrandt fick fem månader för att Pluto ändrar hans liv i avseenden han aldrig hade gjort själv! (Få en frihetsberövande påföljd har nog samma effekt som att bli sjuk eller ruinerad; man ser vad folk runt en går för, och i hans fall kan han lokalisera medberoende.)

Är du nyfiken på det här?
index~~element156Då rekommenderar jag David Palmer och Tom Lescher och vill du lära dig det här rekommenderar jag KRSchannel. Har du läst mig i flera år kan du göra ett test; se vad geniet ifrån Indien anser om de som är födda med med 10:e huset i Merkurius – som jag är – och du kan spela filmen (film 2) om dem och se om du ”känner igen” mig, eller inte.

Vill du gå vidare?
Då tar du reda på exakt när du föddes, det vet förmodligen sjukhuset du föddes på, och sen hämtar du dina egna uppgifter på www.astro.com och när du har dina egna uppgifter kör du film efter film hos KRSchannel, och kollar hur mycket du ”känner igen”. Har du tonåringar rekommenderar jag en lång helg där ni ägnar er åt att gå igenom just det barnet; dels för att svenska barn behöver all hjälp de kan få att hitta sin identitet och dels för att det är kul.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: