Alternativmedicinen synas av TV4

Ingrid Franzon: ”Det är synd om dig Anna Bäsén”

2 Apr, 2014

Ingrid FranzonIngrid Franzon fick 2007 besök av Expressenjournalisten mot alternativmedicin Anna Bäsén och fotografen Robban Andersson med dold kamera. Franzon hängdes ut som bluffmakare, men fick inte chansen att bemöta kritiken. Ingrid Franzon som 2013 fick priset Årets Nytänkare för en hälso-app ger här sin respons på Anna Bäséns senaste angrepp med dold kamera.

Text: Ingrid Franzon

För cirka 10 år sedan fick vi besök av Anna Bäsén som filmade i smyg i vår klinik. Hon skrev sen i en artikel att hon kom in frisk men gick ut ”sjuk”. Men hon måste ha fått sig en tankeställare som gjorde att hon senare besökte en hjärtspecialist. Cirka en månad senare skrev hon en ny artikel om hjärtfelet som specialisten hittat men som hon haft sen hon föddes. Fanns det egentligen en koppling mellan dessa två besök? Läs mer
Tidigare publicerat:
Nyhetsmorgon har synat ”Alternativmedicinen” genom att en Expressenreporter har varit hos nån vars apparat… så var det klart! Det är väl lysande att de letar bedragare men grundhållningen är att skolmedicinen är god, och allt annat ont. Den fjärde vanligaste dödsorsaken bland vuxna i väst är läkemedelsbiverkningar.

Jag hade inte levt idag utan ”alternativmedicinen” och min har inte handlat om att besöka eller betala bedragare utan att äta rätt mat. Vi äter utifrån smak och matens utseende medan t.ex afrikaner och indier äter utifrån funktion.

Jag kan rekommendera alla som ska in och föda barn att dra i sig 1-2 liter färskpressad ananasjuice innan och under en förlossning därför att ananasjuice är en fantastisk painkiller. Inköp av ananas blir nog dessutom billigare än att äta piller. Har du inflammationer? Samma med dem; ananas juice och ingefära, som te t.ex.

Med lätthet kan jag rekommendera i princip alla svenskar att dricka färskpressad citronjuice och varmt vatten – möjligen med honung i – därför att vi är försurade vilket öppnar upp för en rad problem.

Byt ut måltidsdrickan mot vatten som dragit i äpple och hel kanel, och så vidare. Byt ut godis mot honung blandad med kanel. Byt ut mjölk mot mandelmjölk, byt ut margarinerna mot kokosfett.

Alla stressade borde äta 70% choklad, valnötter, avokado och färska blåbär – som är hjärnmedicin.

Reportern sa att alternativmedicinen var så hemsk för den omsätter miljarder.

Det är intet mot vad Big Pharma gör…

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: