Androgyna män

Yohio
Yohio, artistnamn för Kevin Johio Lucas Rehn Eires, en svensk sångare och låtskrivare. Han var även gitarrist i visual kei-bandet Seremedy 2010-2013. Wikipedia


Var kommer alla dessa androgyna ifrån?

Män på landsbygden kallar – med förtjusning – Stockholm för ”Fjollträsk” och jag kan räkna ut vad alla stockholmare tycker om den saken! Men det är fortfarande ett faktum. Det är så Stockholm benämns på macken, krogen, i lunchrummet och på fotbollsplanen norr om Haga.

Tänk om de har RÄTT?
robinlAlla män i storstäder som Stockholm har druckit PP-piller och därmed östrogen sedan tidigt 60-tal … varför man väldigt ofta ser extremt androgyna män då huvudstaden besöks. Du kan läsa själv om metaboliter men försöken att få bort östrogen ur vattnet har gått en liten bit framåt … Vi vet att fiskar blir tvåkönade i p-pillervatten.

Kan historikerna förklara?
yohio-melodifestivalenUnder mitt liv har jag haft förmånen att få träffa en hel del välutbildade historiker, och via dem har jag förstått att samhällen ofta invaderas om männen blir för androgyna och mesiga.Det kan gå 7-800 år men sedan smäller det, och efteråt blir det poppis med stora starka karlar igen, och så håller det på så. Vi har förmodligen aldrig varit med om det eftersom vi är en mycket ung nation; vi hade vår första riksdag 1435. Stockholm fyllde väl 750 år för inte så länge sedan. Homo sapiens har funnits i ungefär 160 000 år.

En annons ifrån miljöpartiet i papperstidningen
”Den heterosexuelle, västerländske mannen varken kan eller ska representera oss alla”, och till texten har man tillfogat symbolen för det maskulina slokandes … Miljöpartiet kastrerar de svenska männen utan att blinka, och det intressantaste av allt är att dessa låter det ske.Om vi ska leka vidare med den tanken …

Då skulle man kunna påstå att statsminister Fredriks irritation över sd egentligen handlar om att de utmanar ”kärringen i honom”. Han kanske också skulle vilja slå näven i bordet men klarar inte av det? Mannen är ett stenansikte som aldrig spricker upp, och aldrig visar känslor, och jag ser honom som ett ganska urtypiskt alkoholistbarn av typen ”Bror Duktig”. Bland annat sticker han så snart det är något vilket är ett symtom. Fredrik Reinfeldt ljuger också enormt ofta och mycket, och det är ett annat symtom.

Vi är på G in i ett inbördeskrig
I vilket land som helst skulle anse att en uppbrunnen skola per dygn och skottlossningar på gatorna är förtecken fc3b6rsvaretpå inbördeskrig, men det blundar mesarna för, och tanken är rätt ”roande” att det verbala medieslag vi ser mellan bland annat m och sd – som främst attraherar män då kvinnorna uppges vara mer röda – egentligen skulle vara ett inbördeskrig mellan män! Där konflikten handlar om hur man som man ska hantera främlingar – för det sd säger tydligt är: ”Vi invaderas!!!” och m säger lika tydligt: ”Inte alls!” Jag uppfattar också Reinfeldt som en stor förnekare, också ett symtom. Det är något allvarligt fel då man tror att den ryska armén inte förmår invadera ett litet land som Sverige.

Tiden är den bästa domaren
Det lär visa sig om m eller sd-karlarna hade rätt men det är rätt intressant att m faktiskt har ändrat i grundlagen nästan i tysthet. Som om de förberedde sig på strid. Nationella insatsstyrkan övar för upplopp i lönndom. Lagen som förbjuder svensk militär att skjuta på svenska medborgare är upphävd, och den fick vi efter skotten i Ådalen 1931. Mycket få svenskar känner ens till dessa grundlagsändringar.

Mesar
images33Jag har hört en del 80-talister tala om ”de mesiga männens generation” då de talar om sin generations pojkar. Grabbar födda på 90-talet räknar jag med att vi får lägga in på psyket eftersom de får lära sig nu – dygnet runt – att män är bara presumtiva pedofiler och våldtäktsmän.Man talar om dem som ”pojkkrisen” och om jag var en ung pojke i just Sverige skulle jag förmodligen hänga mig – gör de också. Självmord är den vanligaste dödsorsaken bland unga, svenska pojkar. Jag kan inte tänka mig ett värre land att växa upp i än Sverige om man är pojke främst på grund av det manshat, och förakt som råder.

Försvarsuppgörelsens innebörd med ett kritiskt öga * En som anser det vara en statskupp * Fler undrande * Demokratin hotad * Soldater uppges öva att strida på svensk mark * Genusförskola är inte jämställdhet * Genusdagis ska ”problimatisera” dockhörna

mpannons

One Response to Androgyna män

  1. Tomten back in black skriver:

    Han är anorektisk sedan förskoleåldern.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: