Årtusendets lögn

0221SvD kablar ut TT-texten som går ut på att det är normala strålningsnivåer runt Fukushima:

Forskarna räknade också ut att stråldoserna kommer att minska kraftigt fram till 2022 och 2062, inom 10 respektive 50 år. Vid den tidpunkten är det ”osannolikt” att doserna kommer att överstiga 1 millisievert per år, enligt forskarna, som också säger att den förhöjda risken för cancer i framtiden är extremt liten. Källa

Den som har upplevt Tjernobyl vet – det är lögn
Mediasituationen är den att i väst tiger man eller ljuger och minimerar och hos oss i öst är det rätt frekventa rapporter eftersom Fukushima hade tre nya härdsmältor för några månader sedan.

Folk letar lösningar
Dr Emoto vill att man planterar hampa, och ett annat gäng forskare har inne i Tjernobyl ansett sig finna en helt ny svamp som vuxit fram där som ”äter” radioaktivitet, och hos oss manipulerar man och plötsligt i somras kom ett drev som gick ut på att vi måste äta mer D-vitamin.

Ja, du ska ha i dig 5000IE D-vitamin dagligen nu, och i videon har du en västforskare som vågar tala ut, och hon är redig, vettig och ger också andra tips på vad du kan göra.

Vi ska i bloggen reda ut vad man kan och bör göra
Fukushima kommer i efterskott att omnämnas som den största olyckan i mänsklighetens historia som också delade upp befolkningen i två stora grupper. 97% som aldrig tänker själva, och 3% som gör det – för de bemödar sig om att plugga – och det är nog själva meningen med hela denna snabbevolution. Den slår ut obegåvade, och jorden kommer inte att gå under men dumskallarna försvinner, och det är nog en nödvändighet om vi på sikt ska kunna överleva.

“If you like your ignorance of Fukushima
radiation poisoning, you can keep your ignorance”
Källa

För dig som tillhör de 3%
I den andra filmen talar författaren och nobelpristagaren Helen Caldicott, och dessa två damer får bilda motbild till vad TT försöker slå i oss.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: