De onda är de som tiger

Krims befolkning har röstat mellan att ha nazister och fascister som ledare och Ryssland, och de valde tydligen fel?  Libyens ledare hade i runda slängar 70-80% av folket bakom sig, ungefär som vår kung, och det dög inte heller.

FN:s krigsförklaring mot oss alla har Kristoffer Hell kikat på:
Lyssnar man på svensk media handlade röstningen om att fördöma
Rysslands annektering av Krim. Läser man istället själva FN-beslutet
inses snabbt att röstningens måltavla faktiskt var människors rätt att
rösta om sin framtid. Läs mer

2 Responses to De onda är de som tiger

  1. Alla rapporter om att folket av fri vilja valde Ryssland anses som propaganda. Endast bilden av att män med tunga vapen hotade och tvingade att rösta Ryssland ska vara sann. Festerna på gator och torg förklaras på samma sätt. Alla bilder på sociala medier är så klart falska.

    En video som dykt upp nu visar en arg mobb som tidigare demonstrerat på Maidan. Nu vill de ha betalt, de så det som ett jobb. Ledande organisatörer sitter vid ett skrivborg och förklarar att han med pengarna, som kom från väst och olika fonder, bland annat en som Soros driver, har stuckit. Med pengarna i en väska. Hur ska de bortförklara att deras eget folk säger att de är avlönade när man ihärdigt sagt att det är folket som frivilligt gått dit?

    Stort misstag! Men nu har i alla fall jag inget med Ukraina att göra längre. Nu handlägger Moskva mina besök till sambons familj. Det blir inga problem alls.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: