Det beror på Fukushima

Nu föds barn utan hjärnor
Västmedia tiger om att det var tre nya härdsmältor för några månader sedan, och i Indien t.ex. vet man om det liksom på norra Cypern. När jag säger till svenskar att det smällt igen, och värre än för två, tre år sedan, tror lejonparten att jag är helt galen.

I öst diskuterar vi saken
En gammal kompis till mig påstod sig vara orolig för mitt psyke – svensk givetvis. Men det blir väl så då man har två helt olika världsbilder? ”Alla” kan räkna ut vem jag helst talar med; intresserade österlänningar eller fnysande svenskar?

För mig är det ofattbart hur man kan grunda sin världsbild utifrån vad Aftonbladet eller SvD skriver.

I Sverige manipulerar man
indexI somras var det plötsligt ett drev som gick ut på att vi skulle äta mer D-vitamin vilket är korrekt att vi ska nu; 5000 IE per dygn.

Ingen fattar varför mjölkbönderna i hela Europa drivs i konkurs – omöjliga villkor – och det torde bero på att mjölken är det första som smittas. Vidare kom ett påbud att vi inte får äta Smögenräkor; nej, det tro jag det.


There is something seriously wrong in the fertile Yakima Valley region of Washington. A surging number of babies are being born with major birth defects, and the reasons why are eluding state health officials.
Läs mer

Vad ska du göra?
– Plugga!

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: