Det kommer att skaka, i april?

Jag tror att väldigt många bubblor spricker i april, och det oroar mig därför att svensken är kanske världens mest ovetande folk. Å andra sidan finns det väl inget folk som behöver rejäla kriser bättre?

Al Gore har erkänt att klimathotet är en bluff – det är flera år sen
fc3b6rsvaretFukushima hade tre nya härdsmältor för tre, fyra månader sen, och svensken känner bara till den olycka som var för flera år sen.

Öst har sagt att man angriper väst i samlad trupp om vi inte lägger av snart med att kriga, skapa flyktingar, och plundra andra länder.

Inget svenskar har hört.

Problem vill ha sällskap
Hur kommer den stora massan att reagera i väst den dag de förstår hur blåsta de är? Hur många journalister, politiker och tjänstemän hängs upp i lyktstolparna? Människan brukar reagera med; chock, förnekelse, ilska och aggressivitet om de befinner sig i den 3:e dimensionen.

När det väl rullar igång misstänker jag att allt kommer på en gång
Gissningsvis börjar journalister som har fått nog tala ut. Det märkliga inträffar då att väst får veta allt det öst har vetat i åratal.

Är detta nån form av förberedelse?
hyperinflationDet är en tidsfråga innan USA:s skuldberg tvingar världens största ekonomi i konkurs – med en ny global kris som resultat. Det hävdar författaren och investmentbankiren Murray Holland, som i en ny bok uppmanar Washington att kapa rejält i statens utgifter. Läs mer

Jag tror inte på att varken dollar eller euron spricker
Det känns mycket mer som om de tänker lösa skuldberget via hyperinflation och att historien ifrån 30-talet upprepar sig då folk eldade med pengar eftersom de var värdelösa.

Tiden är den bästa domaren.

Putin närmast skrattar åt Obama (DN) * Bildt vill inte jämföra med Kosovo * Hård kritik mot Obama

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: