Det mesta är en hjärnfråga

Vi i väst har den underliga bilden att mediciner är ”bra” och ”goda” – och folk kan trycka i sig 20-25-30 piller om dagen – och det säljs en miljon dygnsdoser lyckopiller bara i Sverige, och det är inte märkligt för väst är ett drogsamhälle, och jag avser även legala mediciner, och jag tror att lejonparten narkomaner kan vittna om att de fick sin första dos av Landstinget. Numera slänger det inte morfin omkring sig men väl psykofarmaka, och i framtiden kommer man att ställa frågor till folk som inte kan sova t.ex:

– Ljuger du mycket?
– Stressar du mycket?
 – Äter du mycket kemikalier och processad mat?

Vi agerar som om vi saknade en själ och ett psyke, och vi är bara kött och ben, och människosynen är grotesk liksom våra livsvillkor. Jag blir inte förvånad om samtliga kvinnor i riket går in i väggen för kvinnolivet i Sverige är hemskt.

Stress, sömnproblem, svagt stöd emotionellt och praktiskt, lågt socialt deltagande och en stor önskan om att få byta jobb. Kvinnorna i Landskrona signalerar att det finns ett problem i vardagen i den senaste stora folkhälsoenkäten.

Folkhälsoutskottet i Landskrona kommun har ett problem att brottas med. Kvinnorna i kommunen uppvisar nämligen på flera punkter klara stressymptom. Läs mer

Hjärnan får slutligen överslag och ofta ger man stressade sömnmedel
Byt ut dem mot hjärnmedicin; färska blåbär, valnötter, kanel och honung, avokado, 75% choklad, drick choklad på riktig kakao, och när du fått ordning på hjärnan renar du övriga organ; lever, njurar, lymf-blod-tarmsystem. Du kan börja med att dricka varm pressad citronsaft på morgonen, och det som inte sitter i hjärnan sitter i tarmsystemet.

America’s most popular prescription sleep medication linked to mass shootings
A new report describing the bizarre and dangerous side effects of the sleep aid Ambien has once again raised questions about one of the United States’ most popular prescription drugs. Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: