Doktrinskifte

eurobail1Sverige styrs av mediedrev
Björklund vill ha ett ”doktrinskifte” d.v.s ett försvar, plötsligt! – alla normala stater har ett försvar – men de har inte ”företagslotsar” och ”välfärdsdirektörer”.

Avskeda minst 50% av alla administratörer som kväver lärare, läkare och som tvingat fram den nya yrkesgruppen ”företagslotsar” som alltså ska lotsa företag genom byråkratin så vi inte drunknar. Det sägs att 40 timmar i veckan av en företagares arbetstid går till ren administration.

Ge oss sen kärnverksamheterna; försvar, polis, utbildning, vägar, tåg
– Vi har blivit av med 100 000 vårdplatser på 25 år, please!

Nu har vi bara ett aber
De kommer inte att avskeda sig själva men förr eller senare blir det en revolution, och det kan vi vara säkra på därför att stora unioner har aldrig funkat i hela människans historia, och det här vet t.ex. italienska, grekiska och franska affärsmän och fler och fler vägrar befatta sig med ”staten” – än mindre betala skatt till den och andra bolag flyr till Asien och utan företagens skatter kan de inte driva sina vansinnigheter.

De har inte ens lagstöd för att låna pengar!

Sveriges statsskuld gestaltas

2 Responses to Doktrinskifte

 1. Tomten is back on track again! skriver:

  Härligt. Välkommen tillbaka! Utan pengar stannar allt. Kan nämna att i Frankrike kör de flesta små företag bara svart idag. Med vänlig hälsning/T

  • Lena Holfve skriver:

   Jag hörde samma sak i Indien att det är totalt nattsvart i Frankrike, och de drar bland annat till just Indien.
   Många verkar ha förstått att planekonomi och fascism är på ingående – brett.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: