En blogg om att komma tillbaka

Förra sommaren var jag våldsamt sjuk efter två komplicerade operationer, och den vård jag fick av läkarna var sömntabletter och rådet att gå med stavar. Nu fick jag adekvat hjälp i Indien, tack och lov.

Det ena rådet är absurt och det andra rent farligt, och jag skulle kunna tänka mig att starta en blogg i ämnet men nu behöver jag inte det för det finns redan en:

Jag hade inte kunnat föreställa mig det enorma intresset som gårdagens artikel om självläkning av sköldkörtelproblem fick. Flera tusen har läst och gillat artikeln och många har hört av sig. Behovet av att diskutera ämnen som detta är enormt. Jag har satt ihop en lite mer utförlig artikel på hur jag resonerar nedan.

Innan du läser vidare vill jag understryka att jag inte är medicinskt utbildad. Jag vill också understryka att jag inte rekommenderar någon att sluta med sin medicin. Jag rekommenderar inte någon att göra något speciellt. Det här är mitt resonemang över hur jag valt att göra med min kropp. 
Läs mer

 

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: