En fråga om Mike Kristensson

En frågade mig hur jag har kunnat spåra Mike Kristensson och bedrägeriligan bakåt, och det handlar dels om privata kontakter inom rättsväsendet i Sverige men också ligaledarens misstag (som han inte gör om) att sitta som ordförande i styrelsen i pyramidbolaget som härjade 2003-2004 i Sverige, min vana att utreda, mina år i rätten, dialogminne, drogkunskaperna, min vana att anteckna när folk fyller år…

När jag grävde upp hur pyramidbolaget blåst folk på 30-40 miljoner kände jag igen konceptet avseende de upplägg man gjort på norra Cypern, också för att blåsa folk på pengar, och det är mycket vanligt att brottslingar gör om samma sak. Det är inte länge sen, tre år?, som Mike Kristiansson svindlade i Borås i en mindre härva än Sprinkle Network. Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: