En läsare skriver, och har en bra idé!

Jag fick frågan varför jag lägger ner precis allt i Sverige.

Den 3 april 2014 22:45 skrev Lena Holfve:
Mest förklaring har du här:
http://www.konkursverket.se/kanner-du-igen-lena/varfor-lamnar-lena/

Läsaren svarade:
Hej Lena,
Det var ingen rolig läsning.  Även om vi inte är på personlig basis, så tänker jag ändå säga kort och gott. ”Det är inte klokt!” Jag är faktiskt så paf över helhetsbilden i jag detta att knappt vet hur jag ska uttrycka mig. Men jag kan i vart fall tillägga att det är skamligt, hur din drivkraft bestraffas!!!! Är ju helt absurt att man som myndighet principiellt kan lägga över ett eget begått fel på en annan person och låta denna ta konsekvensen utan att blinka det minsta..
Skriv en bok om händelsen vetja och låt skattemyndigheten ta vinsten det är väl nästintill så det har gått till hitintills….;P
Mvh

Marianne.


Jag fick verkligen en smart idé av läsaren; skriv en bok och tvinga på SKV hela vinsten:

Appropå civilt motstånd…  Det finns annat som är rätt uppseendeväckande i ”mitt” fall t.ex. att jag kan bevisa att SKV aldrig gjorde den revision de ska – de hittade på, ljög och urkundsförfalskade istället.

Vi har anställt dem för att de ska göra revisioner – inte hitta på. Ett annat rätt humoristiskt inslag är kronofogdar som vägrar att arbeta, och det beror väl på att de själva vet eller förstår att det som hänt är rent vansinne.

Men läsarens idé att tvinga på SKV hela vinsten är en mycket bra idé
Jag får fundera på det där: ”Författare skänker hela vinsten till SKV, och öronmärker pengarna då de ska gå till att spåra upp och behandla alla de aktiva alkoholister och narkomaner som härjar utan gränser inom SKV.”  / ”Författaren låter hälsa att de kvinnliga lådvinsalkisarna är värst drabbade.”

Och sen kör jag ut den boken via www.publit.se och städslar en PR-byrå… och sätter mig i Indien.

8868745Hårda ord om eget verk
Efter nära 40 år på olika poster inom Skatteverket tröttnade Mikael Wokander. Han hoppade av ett år innan han skulle gå i pension och beslutade sig för att skriva en bok om det han anser vara fel inom myndigheten. I sin bok skriver han att skattemyndigheternas tjänstemän förföljer företagare och invandrare och beter sig ofta svinaktigt åt.
Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: