En stor dag!

Familjen i Indien har just rapporterat att de har hittat ett homestay i Wayanad där klimatet är fantastiskt! De vet att jag helst av allt vill dit; till ”mina” apor.

Jag har den enorma turen att de två sönerna i familjen, som ska ta över om cirka sju år, gillar inte heller det stekheta klimatet vid kusten och egentligen gillar inte deras föräldrar det heller.

Det var ganska lätt att få familjen att gå med på att leta efter ett arrendeställe i det helt underbara Wayanad, dit jag vill, och nu har de hittat ett! De ska åka upp – 35 mil – och kolla på det, och skicka foton till mig.

Får vi det driver vi två; ett vid kusten och ett i bergen, och när jag är i Indien blir det Wayanad, garanterat. När jag väl har skrivit ut mig ifrån Sverige ska jag starta ett indiskt bolag. Utlänningar får det; om man sysslar med turism. Då får vi äga 100% men annars måste en indier äga 50%. Har man väl bolag får man uppehållstillstånd lättare.

Just nu är jag bara ”moralisk delägare” i en massa projekt
Det är väldigt roligt att driva i Indien för de har inte det myller av hinder som finns hos oss. Regelkrånglet hos oss är vansinnigt.

Regelkrånglet kostar 120-140 miljarder om året

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: