Energikillarna

Jag blir enormt inspirerad av Tom, som sysslar med energier, och allt är energi och du ska inte förväxla hans arbete med fåniga horoskop i veckotidningar för det är inte samma sak som denna tusenåriga vetenskap och även vi har nu klassat det som just vetenskap. Vi är alltså 3000 år efter indierna t.ex.

davidpalmerHos oss är det tillåtet att säga att ”han såg mörk ut” eller ”han var arg som ett åskmoln” och folk kan medge att de känner av en annan människas sinnesstämning – men sen är det stopp.

Numera kan man få höra att folk anser sig bli påverkade av månen, och sa du det för bara tio år sen blev du snudd inskickad på psyket.

En och annan är medveten om att de påverkas positivt eller negativt av andra människors energier men den berusade eliten i Sverige fnyser för det mesta, och kallar det de inte förstår för ”trolldom”.

En annan av dem, som också inspirerar, är David Palmer i USA.
Bilda dig en egen uppfattning – men lyssna först, innan du dömer, i vart fall om du vill lämna Sverige för det är främst där man håller på så. Blir du intresserad gissar jag att det tar ungefär fem år att fatta ens hälften.

Death as my constant companion,
Like grief is here to remind
That beneath the surface of everyday life,
My soul’s purpose I must find, in time.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: