Ett tänkvärt läsarbidrag om chemtrails

Jag älskar folk som tänker!

Läsaren skriver:
lb-175x35Chemtrails är kanske det största bluffen i världshistorien. Vi vill gärna tro att det enbart handlar om militär användning, vädermodiefiering etc. Men tänk om det är som med flour, fast på ett nytt sätt? Flour som är ett extremt giftigt avfall från aluminiumindustrin och vid tillverkning av atombomber blev ett stort problem redan på 40-talet, vad skulle man göra med avfallet? Genidraget var att förvandla giftet flour till något bra för tänder, utspätt i tandkräm och i dricksvatten dör inte människor ögonblickligen, och man fick plötsligen betalt för sitt gift!

60-70 år senare är det väl ingen som betvivlar att mängden extremt farligt avfall från både civil och militär industri ökat? Vad gör man med allt farligt avfall? Lagar som reglerar har med tiden blivit allt hårdare, så vart tar avfallet vägen?

En tanke som förts fram för mer än 10 år sedan är att det mesta av trailsen är farligt avfall från (militär- biologisk-) industrin som på ett kostnadseffektivt sätt blandas i atmosfären via flyget. Koncentrationen skulle då bli så låg att liv inte påverkades på marken, var tanken kanske. Tanken är svindlande, att det är industriavfall vi andas in.. Analys som stärker den tanken finns också, om du vill ha översatt till svenska så kan Pia Hellertz ordna ett ex. till dig. http://www.mayanmajix.com/art2152.html

Vittnesmål i FN om saken

 

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: