EU vill ha nya flyktingar

Det här är kanske mitt största emigrationsskäl
EU vill ha flyktingar. Det är vad det handlar om.

Militärt är EU en dvärg. Men EU kan stödja den nya regeringen i Kiev politiskt och ekonomiskt, och också förbereda sig för att ta emot flyktingar från Ukraina om ett krig bryter ut. Läs mer

De ska knulla, inget annat
45eplatsHur väl känner du till att Sverige ska omvandlas till ett land fattigare än det sönderbombade Libyen?
Långtidsutredningen 2003 är en intressant utredning liksom FN:s prognoser – läs beslut! – att Sverige ska på 15 år nu förvandlas till ett mycket fattigt land. Vi ska ner till plats 45, och eftersom FN offentliggör det känner de också till det.

Allt fler svenskar skyller detta på flyktingarna men de ser fel
Vi är många utlandssvenskar som undrar varför de inte reagerar när 16% av befolkningen har lämnat (redan!) och det är självklart på det viset att när man växlar om till planekonomi, tar krigsbyten som senare ska omvandlas till rena slavarna, så vill man bli av med alla som kan tänka och samtliga privata affärsmän och entreprenörer.

Vi har för få unga
Skälet till att vi har för få unga beror på att vi fött 1,2 – 1,8 barn per par, och vi har således inte ens reproducerat oss, och då har man tappat bort själva meningen med att vi är här.

Det är inte konstigt alls för man förväntar sig att unga kvinnor ska stiga upp 5.00, kasta in barn på dagis vid 7.00, resa med T-bana till något jobb, stressa hem efter det, plocka upp trötta och överstimulerade barn på dagis, kasta i dem lite GMO-mat, sätta dem vid TV:n och tvätta får man göra på helger liksom dammsuga – allt ska man göra själv. Finns inga som har ett mer bedrövligt liv än svenskan.

Vem orkar ha tre barn i det läget?
Nu hoppas man på att kvinnor utifrån ska stanna hemma och ta hand om fem, sex barn för om 20 år kommer det att fattas 60 000 individer bara inom åldringsvården. De blir statligt anställda hemmafruar medan svenskan förutsätts fortsätta vägra lämna bort tvätten men väl spädbarn för det hinns inte med att hjärntvätta de svenska kvinnorna ifrån att knappt ha barn till att ha fem stycken.

”Flyktingarna” kostar en massa pengar, säger en del, men den stora kostnaden är att man byggt upp en socialindustri runt denna människohandel för de är krigsbyten samt att man inte ens är ute efter att de ska jobba – de ska göra barn och EU är beredda att betala för det.

Folk blir arga för vi tar in folk fast det inte finns jobb
De ska inte arbeta. De ska uteslutande göra barn, och det är hela meningen med alla dessa krig; sätta igång flyktingströmmar, dilla i oss att vi är ”goda” som ”hjälper”… De kommer att få jobba sen, och deras barn kommer framförallt att få göra det eftersom planekonomi står på agendan. Krigsbytena har också en annan väsentlig roll och det är att de ska dra igång polariseringen som krävs för att fascismen ska kunna byggas.

Flytta det här problemet över på flyktingar är att göra det för lätt för sig själv
Hela Europa har samma problem, och Europa krigar för att skrämma upp folk till Europa och det är bara att studera den demografiska kartan så förstår man varför NATO har krigat och kommer att kriga för det ska tryckas upp 18-20 miljoner unga till Europa.

Makthavarna i Europa är svin, och har alltid varit svin samman med jänkare, och de främsta svinen återfinns inom det brittiska imperiet, som ingalunda har tynat bort.

Filmen heter ”Europas kollektiva självmord” och handlar om befolkningskrisen
http://www.youtube.com/watch?v=jH80OE8uk6A

2 Responses to EU vill ha nya flyktingar

  1. TARZAN skriver:

    Tänk att vi är så få som bryr oss om detta – jag har pratat om det här i 15 år

    • Lena Holfve skriver:

      Egotrippat folk som inte vet att likgiltighet lätt leder till att de blir flyktingar själva. Chanserna ökar för var dag.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: