Uppdaterad: Folk ler åt svenskhatet

Kiseljov är i Sverige mest känd för sina svepande och bisarra formuleringar kring svenska förhållanden. Några exempel:
”Det råder en extrem ökning av barnaborter och tidigt sexliv – normen är nio år och vid tolv års ålder råder redan barnimpotens”
”Oroligheterna i Ukraina är pogromer frammanade av Polen och Sverige för att hämnas 1700-talets tsarryska erövringar”. Källa

Jag har testat i en vecka nu och kollat in om svenskar tar svenskhatet på allvar, och det gör inte folk utan många kör samma stil som media; man hånar ryssarna. När jag frågar om de är medvetna om att den ryska armén har övat kärnvapenkrig mot oss säger de flesta;
– Äh!

Jag har frågat om de har läst om den svenska journalist som fick fly då hon råkat säga att hon var ifrån Sverige.
– Va?!?

– Kommer du tillbaka till Sverige sen?
Det var en som ställde den frågan till mig, vilket står för att personen tror att det ska finnas ett Sverige ”sen” att komma tillbaka till, och det tror nu inte jag. OM historien upprepar sig, och det brukar den göra, smäller det ungefär 2017, och ett eller ett och ett halvt år innan stängs gränserna, och nu stängs de bara psykologiskt; Res inte till Indien! Våldtäkter! Res inte till Thailand! Du ramlar ut från fönstren!

Sverige och massförstörelsevapen
Så hamnade Sverige i krig

Bara idioter tror att man kan kriga, eller producera vapen i den omfattning vi gör, utan konsekvenser, och vi kan inte ta oss ur det klammeri vi sitter i med hjälp av en helt vrickad statsminister som påstår att den ryska armén, som är starkast i världen, är för svag för att göra grusgrop av de hånfulla dumskallarnas Sverige.

fc3b6rsvaretJag skulle kunna hjälpa rysk media
Den svenska polisens vanligaste brott är kvinnomisshandel.
I Sverige kan du mörda barn via så kallade ”olyckor” för barnolycksfall utreds inte.
Småbarn får statliga aborter och barnen tvingas lova att inte skvallra för sina föräldrar.
Män som visar sig i kalsongerna hemma riskerar att få sina barn omhändertagna.
Niohundra företagare rånas av SKV årligen på allt de äger i märkliga upptaxeringar – men de åtalas aldrig eftersom det bygger på påhitt.
AF, Försäkringskassan, Tillväxtverket; skandal efter skandal
Folk har betalat mängder med pengar till sjukförsäkringen och nu ska cancersjuka tvingas arbeta gratis åt kommunen.

Listan kan göras mycket lång, och de citat du har initialt i denna artikel är förmodligen förvrängda – för svenska journalister kan inte citera korrekt – men du kan lyssna själv vad som sägs i Ryssland om oss, och sen är det dags att sluta flina.

2 Responses to Uppdaterad: Folk ler åt svenskhatet

  1. Tomten back in black skriver:

    Den ryska armen är stor men inte världens största. En rysk general sa: Finland är det enda land vi inte vill slåss emot. Förra gången kunde vi bara erövra land så det räckte till att begrava våra döda.

  2. Lena Holfve skriver:

    Putin har rustat enormt därför att väst satte upp missiler riktade mot Ryssland antagligen, och jag tror han började 2008 om jag minns rätt. Men det viktiga är att Kina, Indien och Ryssland är enade och därmed har de även Latinamerika med sig. En sån som Nordkoreas ledare kan mycket väl fyra av för att vinna racet; tävlingen i vem som avlivade imperialisterna först.

    Läget är mycket, mycket allvarligt. Nu kör man mediakrig samt dollarkrig.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: