Folkets domstol

Det här med att gå i pension är det bästa jag har gjort på länge!
Jag har sagt till Junilistan och Slöseriombudsmannen att de kan få lite tid av mig, och Slöseriombudsmannen ska jag utreda åt i bakgrunden, och på måndagar ska jag vakta dörren i den av Carina Agrell startade ”Folkets domstol” och slutligen ska jag starta upp min egen Skrivskola i tre år till, och det gör jag om några månader. Den har haft paus i ett par år men drevs i säkert femton år tidigare.

Grundaren skriver:
FOLKETS DOMSTOL är på väg att bli ett forum mot kollektivismen, och inget glädjer mig mera. Vi kan nu räkna Kent Bengtsson, Chriss Johansson och Henry Suverän till aktiva medlemmar. Det är en fantastisk utveckling från min personliga upplevelse av förtryck till en kollektiv rörelse. Vi måste se alla individuella strävanden som en rörelse för kollektivet. Arbeta på era personliga intressen – men stöd alla andra samtidigt. Det är så vi blir starka som individer och som kollektiv!

demokratiFOLKETS DOMSTOL är en öppen diskussionsgrupp som fokuserar på domstolars hantering av ärenden kopplade till centralbankssystemets bedrägeri, kriminella/oetiska bankrepresentanters agerande och andra myndighetsövergrepp. Det finns goda skäl att anta att de juridiska processerna kommer att öka i takt med att medborgarna vaknar upp ur centralbanksdimman. Ett aktuellt fall omfattande banktjänstemäns egenmäktiga förfarande och vilseledande rådgivning som fått allvarliga ekonomiska konsekvenser så till den grad att mitt och min familjs livsverk nu ska säljas på exekutiv auktion är under juridisk uppsegling. Bankens luft ska realiseras till verkliga värden, och min födkrok och pensionsförsäkring ska konfiskeras.

Banktjänstemännens agerande kommer att processas och offentliggöras, och en bok publiceras med titeln ”Farväl Harstenslycke” om det kreativa fastighetsprojektet där Swedbank själva får avgöra hur boken ska sluta. Ett yttrande avseende en mindre pågående process som uppstått som en dominoeffekt har just skickats till Kalmar Tingsrätt där rätten att kräva tillbaka intet ifrågasätts.

282442_104986932936199_2877243_nUnder fliken ”Filer” finns det dokument som nyligen skickats till Tingsrätten i Kalmar, och vars förvecklingar kommer att publiceras och diskuteras i gruppen initialt. Där finns också ett enkelt dokument som egentligen är mina personliga riktlinjer för det bokprojekt som jag skriver med den utmätta fastigheten som utgångspunkt.

Förhoppningsvis är det inte bara mina juridiska processer som vi får anledning att diskutera i gruppen, och alla välkomnas att dela med sig av egna erfarenheter eller andras som vi känner till. Mitt eget tilltag ska därför snarast ses som en lämplig utgångspunkt. Till saken hör att jag skriver på en vision om ett autentiskt världssystem: Autentopia – 2061, och det finns preliminära textutdrag på hemsidan www.autentopia.se. Jag har sedan 2010 en blogg kopplad till hemsidan. Där hittar ni – utöver mängder av andra inlägg om många olika ämnen – ett inlägg som ger en introduktion till min egen ”centralbankshistoria”. Inläggen kommer att utökas till en serie publicerade under en längre tid:

http://www.autentopia.se/blogg/?p=4866

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: