Företagare: En varning är på plats!!!

Under mina 20-25 år som företagare dränktes jag av statliga erbjudanden,  som jag aldrig gick på, och vi växte av oss själva, passerade en miljon i omsättning och började anställa, och det är då SKV-maffian dyker upp.

Om du kikar på bilden ser du hur effektiva de är att metodiskt stoppa växande bolag
Det sker genom rip-offer, och en annan SKV-chef, Per Johansson, säger att de hittar på, förvanskar fakta, urkundsförfalskar, och har sig. Många utsatta människor har kontaktat mig, och en av dem är Lisa som filmen nedan handlar om. Hon utsattes också för en rip-off men hade turen att få den absolut sista domstolen med sig varför de klarade sig ifrån konkurs. Någon jag talade med på ”Företagarna” ansåg att cirka 900 bolag rip-offas årligen.

En rip-off är då SKV-maffian hittar på
Jag vet att det är så för jag har varit med om det, och utifrån min erfarenhet är det så att de driver en medvetet mot det som kallas för utmattningssyndrom – de stressar ihjäl folk. En som nyligen dog är grundaren till det nya ”Partiet de fria” som anklagades – men friades senare precis som Lisa – men det hjälper nog inte om man frias – inte frias. Den stress de drar igång är obeskrivlig, och de flesta verkar dö i fallolyckor eller cancer.

Gå inte på sånt här!
Småföretagare kan söka finansiering i form av en ”affärsutvecklingscheckar” från Tillväxtverket. Checkarna beviljas om du vill utveckla olika varor och tjänster, eller om du vill kommersialisera en affärsidé.

 Syftet med affärsutvecklingscheckarna är att erbjuda mindre företagare möjligheten att anlita externa tjänster för att kunna göra nya lanseringar av produkter och tjänster eller satsa på en ny marknad utomlands. Detta har viss länsstyrelser anammat sedan tidigare med konsultcheckar så idén är inte ny.

De som kan få checkarna är företag som ”vill och kan växa” och har mellan 2-49 anställda. Bolaget måste ha minst 1 miljon kr i omsättning för att komma ifråga. Det skall också finnas en  tillväxtpotential. Läs mer

Hårda ord om eget verk
8868745-150x150Efter nära 40 år på olika poster inom Skatteverket tröttnade Mikael Wokander. Han hoppade av ett år innan han skulle gå i pension och beslutade sig för att skriva en bok om det han anser vara fel inom myndigheten.

I sin bok skriver han att skattemyndigheternas tjänstemän förföljer företagare och invandrare och beter sig ofta svinaktigt åt. Läs mer

Min nya granne
Lisa, som filmen handlar om, är nästan min granne, där jag har minihuset i Hudiksvall, och vi två är förmodligen viktiga för varandra för det är ingen som inte har varit med om en Rip-off som riktigt kan föreställa sig vad den innebär. En jag talade med låg t.ex. raklång på golvet och skakade i flera timmar i ren chock, och alla har haft det gemensamt – som jag har talat med – att de har trott på systemet, och när de sen inser vad detta ”system” går ut på chockas man.

Den svenska statens metoder för skatteindrivning är olagliga

Det slår Europadomstolen fast och fäller Sverige för brott mot de mänskliga rättigheterna. ”Detta är en enorm seger i en mycket tragisk David-mot-Goliat-process. Och det finns tusentals svenskar som har drabbats av samma sak”, säger advokat Jan Thörnhammar... Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: