General: ”Jag förmodar UD förstår vi är i krig”

General: ”Jag förmodar UD förstår vi är i krig”
Den ryske pensionerade generalen Leonid Ivashov har skarpt varnat för vad som egentligen händer iden strategiska östvästliga konflikten om Ukraina. Han var tidigare chef för utrikesfrågor på ryska försvarsdepartementet och är ordförande för Akademin för geopolitiska studier. Ivashov är en ledande medlem i den s.k. Izborskklubben och var med och skrev deras uttalande om att ”Rädda Ukraina!”.

leonid-ivashovI en intervju den 10 februari på km.ru sa Ivashov följande om EU:s företrädare och USA:s utrikesminister John Kerry:
– Uppenbarligen har de ägnat sig åt att djupt och grundligt studera Göbbels doktriner, och fortsätter med det. De framställer allt bakvänt i förhållande till verkligheten. Det är ju en av de formler som nazipropagandan använde mest framgångsrikt: … De anklagar dem som försvarar sig för aggression. Vad vi ser i Ukraina och Syrien är ett västligt projekt, en form av krigföring. I båda områdena ser man ett tydligt antiryskt upplägg. Det är välkänt att krig idag börjar med psykologisk och informationskrigföring…”

– Jag förmodar UD förstår vi är i krig och att krig har sina lagar. … Efter informationskrigföringen förbereder de insatser till lands och till sjöss. Kerry och Obama uppmuntrar i Kiev sådant som de hårt slår ner i sitt land. De europeiska ledarna bryter upp otillåtna demonstrationer med vattensprutor och kastar demonstranter i fängelse, medan i de i fallet Ukraina gör det exakt motsatta och dessutom hotar de Ryssland. Logiskt sett är detta en del av informationskrigföringen.”

– Håll i åtanke att i skuggan av nyhetsuppståndelsen [om både olympiaden och Ukraina], så kommer amerikanska krigsfartyg in i Svarta havet, dvs nära Ukraina. De har skickat marinsoldater och de har också börjar skicka fler stridsvagnar till Europa… Efter informationskrigföringen förbereder de insatser till lands och till sjöss. Möjligen också med flyg.

– Scenariot kan vara det följande: Driv Ukraina till sammanbrottets rand; skyll allt på Janukovytj och ryssarna; för att därefter säga att Nato helt enkelt inte bara kan vara en åskådare. Skicka sedan in trupper för att återställa ordningen. Sedan skapas en övergångsregering, som det gjordes i Irak och Kosovo och Nato tar sedan kontroll över allting. Historien visar att vi har levt igenom liknande situationer. Men innan dess kommer de att rättfärdiga aggressionen med informationskrigföring…

– De har inte ens lärt [oppositionsledarna] Klytjko, Jatsenjuk och Tyanybok att sköta en regering ordentligt. Huvudsaken för dem är att ta makten och förstöra den ukrainska staten.

9. Sverige hjälper ukrainska nynazister

På morgonen inför Riksdagens debatt den 19 februari om regeringens utrikesdeklaration hände något som väl illustrerar hur nära Sveriges ledande politiker Carl Bildt och Urban Ahlin medverkat i den nazistunderstödda statskuppen i Ukraina. Det började med att den socialdemokratiske talesmannen för utrikesfrågor Urban Ahlin hjälpte en grupp Ukrainaaktivister, inklusive medlemmar i det nynazistiska ukrainska partiet Svoboda, med deras demonstration utanför Riksdagen. Svobodas systerparti är Svenskarnas parti, som är det mest nynazistiska partiet i Sverige. De visade sig dock inte utanför Riksdagen.

En diskussion uppstod när de ukrainska demonstranterna på väg till Riksdagen mötte aktivisterna från LaRoucherörelsen – EAP som där delade ut flygbladet ”EU:s geopolitiska konfrontationspolitik riskerar världskrig med kärnvapen”. De protesterade speciellt mot orden på plakatet att EU förutom Al-Qaida i Syrien och knark i i Afghanistan, också stöder ”nazister i Ukraina”. I diskussionen sa ledaren för demonstranterna Nataliya Pasichnyk stolt att hon var medlem i Svoboda. Hon och hennes vänner försvarade högljutt Ukrainas ledande nazistkollaboratör under andra världskriget Stepan Bandera som ”en hjälte för Ukraina”. Pasichnyk sa alla borde läsa Banderas böcker för att de var så bra. Hon försvarade Banderas nazistsamarbete med att det hade svenskarna också gjort under Andra världskriget.

Den som plötsligt avbröt denna diskussion var en av utrikesdebattens huvudaktörer Urban Ahlin, som barhuvad i sin kostym och fina rock hade kommit ut på Riksbron. Han sa åt Pasichnyk och hennes vänner att sluta diskussionen och ledde iväg gruppen så den kunde hitta sin plats vid Riksdagens ingång för åhörarläktarna, dit hela diplomatiska kåren var på väg för att lyssna på utrikesförklaringen. Pasichnyk delade ut ett mycket hotfullt flygblad. Där framfördes som minimikrav att EU måste införa riktade sanktioner mot Ukrainas ledning. Det var precis ett av huvudkraven som Urban Ahlin förde fram i utrikesdebatten och drevs igenom av EU på utrikesministermötet i Bryssel dagen efter.

Den morgonen den 20 februari intervjuades Pasichnyk i TV-programmet Gomorron Sverige under fem minuter om att den folkvalde Janukovytj var en diktator och att hans anklagelser om ”terrorister” bland oppositionens demonstranter var ”så cyniskt som man kan vara”. Hon presenterades som ”konsertpianist” och varken hon eller programledarna nämnde att hon hade något med Svoboda eller Svenskarnas parti att göra. Till slut fick hon berätta att hon hade gått upp till Carl Bildt efter utrikesdebatten och att hon då hade tackat honom för hans inblandning i Ukraina som är välkänt sedan han tillsammans med den polske utrikesministern ansvarat för EU:s hela Östliga partnerskap, som lett till katastrofen i Ukraina.

Ahlin hjälpte således en nynazistisk aktivist till en demonstration som gick ut på att stöda Bildt. Det säger mycket om dessa två kontrollörer av utrikesdebatten i Sverige. Parhästarna är också båda med i det Europeiska rådet för utrikesförbindelser (ECFR) som grundats av George Soros, en stor finansiär av alla de färgade revolutioner som genomförts i Östeuropa och nu drivits igenom igen i Ukraina.

Följ LaRoucherörelsens mobilisering mot världskrigshotet och dokumentationen om Västvärldens stöd till den nazistkuppen i Ukraina här: http://www.larouche.se/britternas-stora-eurasiska-krig
KÄLLA

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: