”Gilla” på FB

En gammal bloggstammis, från Rädda-Sverige.nu-tiden, skriver:
 Jag är så oerhört tacksam och glad till dina texter som ånyo världen kan ta del av.
 
Varje ”pling” i inkorgen stoppar resolut mitt arbete när jag är parkerad vid datorn, ty jag måste blixtsnabbt förvissa mig om huruvida det är en artikel från dig. Samtidigt vill jag understryka, varje stopp i arbetet som är orsakat av ”pling” från dig Lena är enbart av godo och det är det enda ”pling” jag accepterar/tolererar, oavsett om jag har ”häcken” överfull med arbete i skapandets stund. 🙂
 
Keep up the good work. 🙂
 
/M

Jag tackar för kärleken!
Ovanligt för att komma ifrån en svensk men annars är jag rätt bortskämd med kärlek, och ”God bless you”. Jag får rikta musiken nedan till bloggstammisen. Enligt barnbarn skickar pojkar som blir betuttade i dem SMS med uttryck som ”Pucko!” vilket får mig att tro att många av dem lider av en allvarlig psykisk störning.

Det minnet får mig att tänka på en våldsam natt i en tågkupé, jag reste runt ofta i Sverige när jag jobbade som författare, och en natt höll ett gäng gaphalsar mig vaken i princip hela natten. När jag klev ur min kupe´mötte jag två av dem; bakfulla 40-åringar, som det stank om, och jag spände ögonen i dem och sa:
 – Vet ni vad ni är?
– Näää, sa de en aning skamsna för de anade varför jag tilltalade dem.
– Ni är sånna där värstingfarsor; barn gör aldrig som vi säger, de gör som vuxna gör.

Men tåget fick nog köra ett par mil innan polletten gick ner i deras träskallar för de bara gapade. Jag funderade en hel dag på om jag skulle ge ut en bok med den titeln, den är helt suverän; Värstingfarsor.

Närmsta planerna
imagesVill man inte prenumerera på bloggen kan man klicka på ”Gilla” på Facebook så får man veta när det kommer nya artiklar. Jag lär inte skriva 30 om dagen som jag ibland gjorde på RS.nu-tiden men tre lär det väl bli; en i varje blogg för jag tänker köra denna, en om Indien och en om norra Cypern.

De som gillar min fräna stil kan nog bli tillfredsställda i april för då ska jag vara i Sverige, och jag brukar stå och gapa rätt ofta när jag får se allt ifrån vattenmelonskivor för 50:- styck till nya, konstiga påståenden i TV4.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: