Givetvis dör hon

0Uppdatering:

Skadat sig tidigare

Samtidigt gör tidningens källor nu gällande att L’Wren Scott ska ha skadat sig själv vid ett tillfälle redan för en månad sedan. Källa

– Nej, det började senast 2001. Man måste vara svårt insjuknad i medberoende för att ens vilja vara tillsammans med en tung heroinist och blandmissbrukare av Jaggers typ.

Tidigare publicerat 17 mars:
Enligt pressen hade Scott stora skulder och media skriver att ”hon vägrade be Jagger om hjälp” men även om hon hade gjort det hade han inte hjälpt henne. Hon frågade väl inte för hon visste redan svaret.

De är superegon
Det finns inga aktiva som hjälper andra och det botas i steg 10, 11 och 12 inom 12-stegsprogranmmet. Länkarna skriver: ”Alkoholister är bland de största egoister som finns” Källa

Bästa sättet att ta reda på om en missbrukare är aktiv eller inte är i princip att vara väldigt svag och be om hjälp för de nobbar alltid det om de inte kan tjäna något på det själva.

I Sverige är hjälpa andra ofta väldigt suspekt, och helt normalt i andra länder, och det hänger nog samman med att många är just aktiva alk/narkomaner/pillerkonsumenter.

Batbuts: Alkoholist = egoist * Den egoistiska alkoholisten

Publicerat 17 mars:
Mick Jaggers  flickvän, modeikonen L’Wren Scott, är död. Enligt polisen hittades hon hängd med en scarf från taket i en lyxlägenhet på Manhattan.
– Han är chockad och förkrossad, säger en talesperson för Mick Jagger.

Väntat
Sista punkten på det som kallas för ”medberoende” är alltid självmord.

Jaggers flickvän, eller vad vi nu ska kalla en sån här tydlig golddiggerdonna, har alltså tagit livet av sig med ett skärp, och det är den absolut sista punkten. Går inte att falla djupare. Jagger är en tung, tung heronist och har sysslat med droger sen han började som musiker i Rollings Stones.

Vad jag vet finns ingen bot
Sjukdomen är progressiv, och det mest fragranta exemplet på det är Jimi Hendrixs älskarinna som tog livet av sig 25-30 år efter hans död med orden; ”Det var mig han älskade!”

Vi har uppfödning av dem
All faderlöshet, samt det omfattande missbruket, i Sverige bidrar nog till att vi har en uppsjö medberoende, kanske flest i hela världen, och jag skulle vilja påstå att minst 90% av svenskarna är det, och vi går kollektivt mot självmord också. Det sjuka blir normalt, och allt normalt betraktas som udda, och det är också precis vad som har hänt i Sverige sen 1968. De som upphöjs av TV4 i program som ”Efter tio” är knarkande helikopterrånare, och någon mer medberoende än Malou får man nog leta efter. Det normala är att man inte upphöjer kriminella – inte tvärtom.

-Tycker synd om!
Det är ett ganska säkert sätt att lokalisera dem att lyssna efter uttrycket ”synd om” för de anser oftast att det är synd om kreti och pleti, och vanligt folk använder sällan uttrycket. Eftersom de utsätts för crazymaking och styrs utifrån istället för inifrån blir de slutligen så deprimerade att de tar sitt liv; de tror att de älskat missbrukaren fel (eftersom han inte slutar) och de vet inte om att ingen kan hållas ansvarig för att någon fortsätter då det mer rör sig om kidnappade hjärnor än om ”kärlek”.

Föräldrar i Sverige tycker inte att det är allvarligt om deras barn har kamrater som drogar
 – Det är ju synd om dem…  Det är mycket, mycket allvarligt om dina barn har för täta kontakter med insjuknade för det slutar alltid med självmord / självmordsförsök eller långa, djupa depressioner som slutligen leder till det.

Det hänger förmodligen samman med att ett falskt jag utvecklas.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: