Go´morron och Obama

imagesJag satt och slöslyssnade på Godmorgon Sverige, och det sas att eftersom Sverige inte är med på G8 möten, inte ens med i FN:s säkerhetsråd (vi är 0,86% av jordens befolkning) vill Obama träffa svenska politiker, och jag uppfattade aldrig om han tänkte göra det på svensk mark, eller inte.

Skälet till att Obama besökte Sverige för inte speciellt länge sen beror nog delvis på att det är det enda landet i Europa dit han ens kan åka och folk ler och vinkar, och det kan skapas bra TV-bilder. Sätter han sin fot i t.ex. Spanien eller Frankrike kommer man nog bara att kunna filma enorma demonstrationer.

Det är försvinnande få svenskar, och bara de som läser utländsk press, som känner till hur, när och hur mycket Obama ljuger.

Om folk kände till åtminstone 10% skulle det inte viftas så glatt då han sveper in men  nu är svensken kanske världens mest hjärntvättade folk, och vet inte.

Än mindre känner de till allt valfusk runt honom
Jag ska till Sverige en månad, och förutom att packa, och se till att allt är fint innan jag åker brukar jag sätta mig ner och via SvD och DN skapa mig en bild av vad svensken inte vet därför att jag får passa mig vad jag säger och till vem. Jag kan säga till min dotter i princip vad som helst men en normalsvensk kan bli mycket, mycket arg om jag säger t.ex. att Obama fuskade sig till makten.

Det går inte hur lätt som helst eftersom många i just Sverige, enda folket i världen, betraktar honom som en Gud. Många delar också journalistens världsbild att vi är ”viktiga” och att Obama besöker oss särskilt bara för att vi är modernast i världen, världsledande, smartast, rikast…   Det funkar inte om jag säger att han kommer till världens dummaste folk för det är det enda som levererar leenden och hurrarop.

Obama lies  Allt som finns om Obamas lögner

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: