Hur emigrerar man?

15094_10151950879797971_1812919490_nVi ska i denna blogg reda ut hur man emigrerar på bästa sätt, och en sak som är kanske viktigast av allt är nätverksbyggande med lokalbefolkningen.

Cypern Magasinet
Det innehåller cirka 400 sidor om min tillvaro på norra Cypern, och där har jag haft en och samma chaufför – Seral – i fyra år.

Kerela Magasinet
Det ska jag starta i mars, och i Indien använder jag Rinu, till höger, och vi ska reda ut i bloggen hur man flyttar till Indien också, och jag är och kommer att vara där ofta.

Din chaufför är nära nog avgörande för hur du ska ta dig fram.

Värd sin vikt i guld!

2 Responses to Hur emigrerar man?

  1. Carina Agrell skriver:

    Ja, det finns ju många skäl till att emigrera, och jag ser verkligen fram emot att ta del av dina texter, tips och konkreta råd för hur det kan gå till rent tekniskt med blanketter och annat. Säkert gör många andra det också! 🙂 Allt börjar ju med en tanke, och det vore en välgärning om du kunde hjälpa till med att enklare materialisera tankarna.

    Jag gillar verkligen din idé med en svenskbyggd i bergen – det tror jag skulle kunna bli en ovärderlig sluss för många, även om många kanske ändå väljer att dra vidare så småningom.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: