Ingen som helst nyhet

rysslandDN berättar (samt TV-Nyheterna med flera) att öst rustar upp och väst ned, men man tar främst fram denna ”nyhet” för att det passar nu när väst behöver föra ett mediakrig mot Ryssland för någon ”nyhet” är det inte.

Det är en text om saken som gått ut från TT.

Jag gjorde en sökning på ”Ryssland rustar” och jag la sökningen mellan 1 januari 2009 och ett år framåt och jag minns också att jag skrev om Rysslands rustning våren 2010 samman med andra bloggare och lite lokalpress i främst Norrland.

Vad man däremot inte berättar nu är att USA och Nato satte upp missiler riktade mot Ryssland och i princip alla ryssarnas gränser mot väst. De ”svarade” med att börja tokrusta.

Det är alltså USA och Nato som har skapat att ryssarna rustade
Eftersom väst aldrig styrs av fakta utan via propaganda får vi dels felaktigt fattade beslut och dels får västbefolkningen en mycket märklig världsbild.

För alla som inte läser bloggar blir det nu en nyhet och för de som lämnat gammelmedia och läser alternativmedia är det här en fem, sex år gammal ”nyhet”, och för att få kalla sig nyhetstidning borde man leverera något annat än gammal skåpmat.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: