Jag är inte med i EAP

indexJag publicerar däremot vad de säger ibland, och det hänger samman med att jag vill publicera motbilder. Utomlands har jag ofta tillgång till SvT World, och kan se ”Rapport” t.ex. och jag kan se Play-TV via servern ”Se svensk TV” men TV4-Nyheterna ser jag i allmänhet bara då jag är i Sverige, och det jag alltid noterar är att åsikterna kommer från Reuter, leds via TT, ramlar in på alla redaktioner och öses ut av en samlad journalistkår.

Hjärntvätten är extrem
Jag vet inget land som har det på det viset att alla kanaler och alla tidningar skriver samma sak. Men det är kanske för att vi bor i ett land där bara en åsikt i taget får råda? EAP har helt andra åsikter, en helt annan syn på samhället – därför publicerar jag deras analyser ibland.

–Monitor med Fysisk ekonomi, nr 3 mars 2014
Innehåll: 1. Ledare: Vält schackbrädet! 2. EAP ställer upp i EU-valet 25 maj, 3. BüSo på valsedeln i EU-valet, 4. Sista handen vid EU:s totalitära bankunion, 5. Ukrainska politiker inbjudna av Schillerinstitutet, 6. Hur statskuppen i Ukraina provocerades fram, 7. Ukraina: Arméförråden öppnas för nazisterna, 8. Ukrainas TV-chef misshandlad av nazister, 9. LaRouchedemokrat fick 110 000 röster i Texasval, 10. LaRouche mot Obama: J’ accuse, 11. LaRouches varning var korrekt, 12. Carl Bildt avslöjad som lögnare, 13. DN vidhåller: ”Svoboda är inte nazister!”, Fysik ekonomi mars 2014: 14. EU planerar för imperium, 15. Beijing Review intervjuade Zepp-LaRouche om Nya sidenvägsprojektet, 16. Milos Zeman stöder kanal Östersjön-Donau, 17.
Härlig film om Arktisjärnvägen

EAP ställer upp i EU-valet 25 maj 2014
Europeiska arbetarpartiet – EAP ställer upp till valet för Europaparlamentet den 25 maj med en lista på tio erfarna EAP-aktivister som kandidater. Beställ valsedel från EAP på larouche@nysol.se, 08-983010 eller postadress: Box 6057, 129 06 Hägersten

Ahlin på bättre tankar om nazisterna i Ukrainaregeringen
Till Ekot sa Urban Ahlin att socialdemokraterna att svenska regeringen borde tagit tillfället i akt att markera mot att det högerextremistiska Svobodapartiet ingår I den ukrainska regeringen. Nu är den stora frågan om verkligen alla partierna i regeringsalliansen fortfarande anser att nazistpartiet Svoboda och Högersektorn i Ukrainas regering främjar demokratiska fri och rättigheter efter att ha sett hur deras riksdagsmän misshandlar den statliga televisionens chef och under hot tvingar honom att skriva på sin avskedsansökan.

DN på ”utrikesdagen”: ”Svoboda är inte nazister!”
Dagens Nyheter är Sveriges största morgontidning och kallar sig oberoende liberal. Vad det i praktiken betyder stod klar på tisdagskvällen när de anordnade sin årliga ”utrikesdag”, då de talar om ”världen” – som i DN betyder allt utom Sverige. Vi var där, liksom förra året, för att hjälpa dem förstå världen och hålla dem ansvariga för deras del i dess förfall. Förra årets utbyte kom att handla om Syrien, där DN stödde Jihadister mot Assad.

LaRouche om brittisk vilseledning om malaysiska försvunna flygplanet
Lyndon LaRouche vidhåller att det försvunna malaysiska flygplanet troligen ingår i ett nytt terrordåd liknande 11 september 2001 fast denna gång i Asien. Den nya teorin från Storbritanniens AAIB och Inmarsat, att flygplanet ”definitivt” störtat i Indiska Oceanen, är en vilseledning, sa LaRouche i ett uttalade den 23 mars. Brittiska grupperingar driver nu fram en kärnvapenkonfrontation värre än Kubakrisen för att få Eurasiens motstånd mot att betala den överhängande stora finanskraschen att kapitulera. Propagandan om det Malaysiska flygplanets försvinnande i havet speglar denna intention.

——————————————-
Du får detta nyhetsbrev för att du registrerat din e-postadress på vår hemsida eller lämnat den till någon av våra organisatörer. Om du vill avsluta din prenumeration, klicka här och följ instruktionerna.
LaRoucherörelsen i Sverige – EAP
Box 6057, 129 06 Hägersten
Tel: 08-98 30 10, Fax: 08-98 30 90
E-post: larouche@nysol.se, Hemsida: www.larouche.se

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: