Jag är känslig inför gamla läsare

Jag är känslig för vad gamla läsare anser
www.radda-sverige.nu hade 181.000 läsare, nya och gamla sen min tid som yrkesförfattare, jag stängde den för jag var sjuk, och några av dem hänger på här, och vad jag förstår vill min läsare ha mer plånboksfrågor, och det kommer säkert.

Fortfarande inte full fart
Jag ägnar just nu tio timmar i veckan åt skrivandet, och nya vet kanske inte det men jag skriver lika fort som jag tänker och en artikel tar tre, fyra minuter, och en lång kan ta en kvart. Böckerna brukade jag skriva på mellan åtta och fjorton dagar.

rs.nuLäsaren skriver:
Jag har kollat. Påminner om Rädda Sverige bloggen. Det kanske kommer mer plånboksfrågor?

Något som har fått en undanskymd plats i svensk media är att Merkel för samtal direkt med Putin om Ukraina.
På Aktuellt igår tillfrågades 2 ukrainska yngre män och de hade rätt svar på allt. Grabbarna hade bättre koll än politikerna.

I Sverige så kom en nyhet om att s.k. landstingslotsar har ökat med 100% i Värmlands landsting. Nyheten togs bort från nwt hemsidan men jag ska se om den finns i den tryckta upplagan. Något för slöseriombudsmannen?
Med vänlig hälsning/T

Uppdatering:
Jag kontaktade en annan stammis från Rädda-Sverige.nu-tiden, och får jag tro honom har denna nya blogg ”rätt” ton.
Läsaren skriver:

Godmorgon, godmorgon och än mer godmorgon till dig Lena 🙂
Denna länk kära medmänniska och älskade vän, som du mailat dennna morgon, gjorde mig så utomordentligt glad så jag finner inte ord.
Detta är, efter en jobbnatt, det absolut bästa och mest glädjande jag på mycket, mycket lång tid tar del av på nätet.

Jag ska dagen till ära icke dra ett enda pennstreck, ej heller ens drista mig till att glo på staffliet. Jag ämnar istället med enorm glädje och iver, tillsammans med en termos kaffe samt en dosa snus, sitta vid datorn och bara njuuuuuuta av dina texter denna min lediga dag.

Du har onekligen fått mig på än bättre humör än jag hade tidigare. 🙂

Tack för att du finns och jag är så otroligt glad att hädanefter få starta mina tidiga mornar med att läsa dina artiklar. Naturligtvis gäller detsamma på aftonen, avsluta och summera dagen med dina artiklar.

Keep up the good work, du är bäst Lena. 🙂

/M

 

 

4 Responses to Jag är känslig inför gamla läsare

 1. JonasBsson skriver:

  Jag borde ha förstått att det var något på gång när jag helt plötsligt i morse kände ett behov att besöka websidor jag inte besökt på flera månader 🙂
  Välkommen tillbaks Lena!

  • Lena Holfve skriver:

   Tackar!
   Jag mår mycket bättre, och har bara en operation kvar; en liten om jag jämför med de som har varit.
   Lena

 2. Lennart Svensson skriver:

  Vi besökte Girne frun o jag efter att läst din blogg november 2012, vi har nu åter bokat in en resa i början april med ett bredare program ,bl.a Karpaz ,eventuellt lite nyfiken på ett framtida boende ,vi får se, hur är förrådet med 70% choklad

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: