Jag blir bekymrad

Jag har tidigare skrivit om att Sverige och Kanada är särskilt utvalda länder för att köra en total hjärntvätt i, och i går kontaktades jag av en svensk som berättade om vad som hände på hennes barnbarns dagis då ungen härmade Zlatan och sjimagesöng vår nationalsång.

Läsaren berättade att hon bara umgås med nationalister, kan inget annat, och vill nu lämna landet och jag har sett detta förr bland engelsmännen, som är ”före” oss avseende problem och emigration relaterade till sociala problem.

För mig blir det här nästan konstigt; folk lämnar England / Sverige och sätter sig på t.ex. norra Cypern, och här är de verkligen omgivna av utlänningar och just nationalister för turkcyprioterna är det och nationalisterna har styrt landet sen kriget 1974.

Hemma kallas de för rasister
De flyr till ett litet muslimskt land, och är sen totalt omgivna av kanske 40-50 nationaliteter för vi är många på hela Cypern och  slipper kallas för rasister, och ute i världen vet ”alla” vad de tre filmerna nedan visar, och som man aldrig någonsin skulle visa i svensk TV just för att det verkar väldigt logiskt att Sverige är handplockat för att testa maximal hjärntvätt i. Det är därför som jag upplever att svenskar inte vet speciellt mycket om vad som händer i världen för man isolerar och hjärntvättar nu.

Jag kan inte berätta om filmerna i Sverige!
Jag blir inte ens trodd. Det finns inte på kartan i svenskens världsbild att Englands, Frankrikes och Tysklands ledare ska ha sagt att det kritikerna kallar för ”massinvandring” skulle ha gått åt skogen i Europa. Och det var precis det denna läsare sa;
– Det har gått åt skogen…

Sverige är mycket sjukt
Hon lät sammantaget ungefär som de tre europeiska ledarna nedan gör men det är inte ”tillåtet” att säga i Sverige för då är man rasist.

Ordet ”rasist” måste ha spelat ut sin roll för mycket länge sedan, och jag tror inte ens att det hon upplevt i Sverige har med politik att göra alls.

Det hon beskrev var en drogfråga; toxikerade människor som agerar ut mot folk som har ”fel” åsikter.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: