Jag har en önskan!

Jag skulle önska att du som svensk på djupet förstår hur innerligt hatad du är
En pojke ifrån Afghanistan som jag lyssnade till sa; Svenskarna är det värsta folket i hela världen, de ska brinna.

Svensken tror att vi ”hjälper”
Vi är i aktivt krig i Afghanistan, och vi deltog i plundringen av Libyen, och en massa utflippade aktiva alkoholister och drogmissbrukare brukar åka till bland annat Ryssland, och lägga sig i deras land – också. Om de inte sitter i TV och pöser av självgodhet – hur mycket vi hjälper, och hur moderna de är.

Sex av tio svenskar är ett pack
Jag ser dem sitta på krogar och knäppa med fingrarna mot servitörer ibland, och i Sverige bygger de fascismen nu.

Det kommer en dag då de vaknar upp, och det kommer att bli ett hård uppvaknande, och möjligen ett brutalt sådant.

När vi ändå är inne på området, så vill jag göra er uppmärksamma på vad jag uppfattar som en mycket allvarlig trend, psykologiska operationer med grund i fientlig propaganda som har sin udd mot Sverige.index

Under ledning av Dmitry Kiselev har den statliga TV:n Rossiya bedrivit sedan en tid tillbaka en kampanj mot Sverige i allmänhet och vår utrikesminister i synnerhet. Carl Bildt har beskyllts för att vara CIA-agent och att han iscensatt oroligheterna i Ukraina redan i november. Sverige utmålas som ett synnerligen dekadent land. Dmitry Kiselev, som talar svenska, har nyligen blivit befordrad till chef för det statligt ägda internationella nyhetsbyrån och kan nu arbeta med ännu mer resurser.

Hufvudstadsbladet och Svenska Dagbladets korrspondent, Anna-Lena Lauren, fick häromdagen smaka på de uppiskade stämningarna i vissa grupper av ryssar mot Sverige och svenskar.

Blev anfallen av en armé rasande babusjkor i Sevastopol.De kallade mig provokatör&ropade om Poltava.Sade att jag är från Finland. Hjälpte inte.
Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: