Jänkare har alltid avskytt staten

Det beror dels på att de fick tio år fängelse om de inte lämnade in sitt guld till staten under depressionen men nu har vi en ny generation socialist-kommunist-fascister som tror på allvar att Obama skulle betala deras räkningar. Socialister och feminister används, vad jag kan se, för att driva igenom fascism över hela väst. De kommer att gå till historien som ”korkade” men vi kan lära av dagens USA som du aldrig kan få se en skymt av via Rapport eller Aktuellt utan du får söka upp det själv på plats eller via Youtube.

Folks liv har totalförändrats
0702_hsus_se_ch21_s01_su.fmMiljoner människor med IQ samt producenter har därför lämnat USA och startat upp i Asien istället, och andra lagrar mat och smarta har satt sig i skogen och lärt sig självhushåll.

Många har givetvis löst sin rädsla inför framtiden genom att samla på silver och guld, trots att man inte kan äta det, och de lär reagera på denna nyhet nedan så att håren reser sig på armarna. Det är ett tecken i tiden, och alla som har läst historia vet vad detta betyder.

Det finns inga gratis luncher
Om du frågar socialister vilka som ska betala för allt brukar de svara ”de rika” och om du frågar vem om ska betala allt när de rikas pengar är slut blir de i allmänhet mållösa. Idag vimlar det av hemlösa människor i USA:s parker som igår var postbiträden och lärare och nu är det medelklassen som får betala därför att medelklassen ska utrotas, och alla ska förvandlas till slavar utom 1% – eliten.

För bara tio år sen ansåg alla fattiga att denna medelklass ”de rika” skulle betala, och det gör de nu genom att de lever på gatan precis som alla fattiga gjorde. Frågan är om nu de fattiga har fått det bättre nu när de har sällskap av medelklassen i tält i parkerna och i skogarna? Nej, säger jag, som har förvandlat två fattiga slavar i Indien som idag är egna företagare, och som tjänar tio-trettio gånger mer än vad de en gång gjorde, och som nu i sin tur anställer folk som har drägliga villkor vilket de själva inte hade.

Breaking: Oklahoma legislators pass bill legalizing gold and silver tender: Nullify the fed?
OKLAHOMA CITY, March 11, 2014– On Monday the Oklahoma State Senate passed a bill that would legalize gold and silver as legal tender, moving the legislation on to the House for consideration. The vote was 37-4.
Läs mer

Obama Is Going To Pay For My Gas And Mortgage!!!

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: