Konkret exempel på hjärntvätt

En av de saker som för mig är en emigrationsorsak är mitt eget behov av yttrandefrihet, och det får jag nog förklara eftersom självbilden i Sverige är den att vi är det friaste landet i världen.

Jag upplever det inte så alls, och jag ska därför visa dig ett konkret exempel på hur varje svensk stängs inne i förutbestämda åsikter, som inte får rubbas eller ändras, och det leder till att hela nationen stagnerat sedan minst 30-40 år tillbaka.

Om jag ens talar om ”zionister” i Sverige menar 99,99% av åhörarna att jag talar om judar, och jag hinner förmodligen inte ens förklara mig innan jag bedöms – vi lever i en tydlig bedömningskultur. Jag avfärdas i ett slags rädsla – de stackars judarna får man inte tala illa om! Om jag då försöker bryta igenom det, och protesterar, och säger att jag talar inte om judar – så talar jag i allmänhet för döva öron.

Om jag berättar att hundratusentals judar är emot zionisterna blir jag inte ens trodd
Diskussionen är avslutad! Svensken är extremt hjärntvättad och blir dessutom ofta aggressiv om man har ”fel åsikt”. Men jag talar sanning; hundratusentals judar, majoriteten av dem, är emot zionisterna och själva ordet ”zionister” är ofta feltolkat i Sverige.

Du hittar mängder med filmer om judar som tagit kamp mot zionisterna här

Nu tar vi tanken ett steg till att rånarna har jobbat länge
Nu har vi en journalist i världen som har tänkt ett steg till, och han presenteras som; ”Barry Chamish is a veteran journalist driven out of Israel for his exposure of the assassination of Yitzhak Rabin by the Shin Bet.” och han för fram tanken att det är zionisterna som låg bakom massutrotningen av just judar under det andra världskriget.Barry-Chamish

NAZI GERMANY
We now jump to 1933. Less than 1% of the German Jews support Zionism. Many tried to escape from Naziism by boat to Latin and North American ports but the international diplomatic order was to turn them back. Any German Jew who rejected Palestine as his shelter would be shipped back to his death. Läs mer

Kommentera

Translate »