Ledare?

Gamla bloggstammisar vet att jag meddelade för många år sedan att Ryssland rustade som formidabla dårar, vilket oroade kommunalrådet i Piteå enligt lokalpressen som skrev om det 24 juni 2008, och jag utredde saken och kom fram till att det var inte speciellt konstigt alls eftersom EU, NATO, USA fullständigt smattrade ut missiler utmed de ryska gränserna.

Putin är nykter!
En bloggstammis påpekade idag att medan västs ledare har använt miljarder på meningslösa krig har Putin rustat varför han idag har världens starkaste arme´ men något större hot för världen är han inte, inte om vi lägger av och ner, och speciellt inte om man jämför med väst som krigar precis överallt jämt sen åttio år tillbaka.

Men… Putin är en krigare!
Han har redan meddelat, efter mordet på Gaddafi, att han anser att väst är ute efter att förslava hela världen – han upplevde väl alla de missiler man satte upp riktade mot hans land som ett hot – och han har sagt att om väst fortsätter sitt ”krig mot terrorismen” kommer öst att anfalla väst. Officiellt har man meddelat i Ryssland att 11:e september var ett inside-jobb vilket är samma sak som att säga att västs ledare drar sig inte ens ifrån att mörda sina egna medborgare för att hitta på anledningar att få hålla igång krigsindustrin.

Hur långt är Putin beredd att gå?
Det är frågan som alla ställer sig efter att Krimhalvön och Sevastopol med expressfart införlivades med Ryssland på tisdagen.
Läs mer – SvD

6a00d83451af9f69e2011279666b2528a4När Putin varnade väst – vilket du som svensk inte vet om – sa han att Ryssland, Kina, Indien aldrig kommer att tillåta ett nytt Irak eller ett nytt Libyen  i Syrien, och med det menade han väl att han inte vill se fler av CIA avlönade ligister som drar igång inbördeskrig.

Vad han inte visste då var att väst skulle stötta och säkert avlöna nazister och fascister i Ukraina för eldhärden har delvis flyttat på dig eller ett nytt område har exploderat. men det betyder inte att Putin, Indien och Kina har ändrat uppfattning.

Västs ledare håller på med crazymaking – Bush är aktiv alkoholist – Obama har också ett drogförflutet, och kokainet flödar enligt uppgift under alla de hemliga fester man håller sig med på skattebetalarnas bekostnad. Putin har meddelat att inte minst Sverige är dekadent, och det är det minsta man kan påstå!

En svensk tiger
plurabild2_17669cVi har TV-producenter som super och knarkar ner barn i direktsändningar för att de ska knulla lättare live oaktat att samtliga TV-producenter känner till att en del av dem lär hamna på dårhus efteråt.

Det blir det inga folkstormar av, och det blir det inte av att vi ligger tvåa på våldtäktslistan heller, för det enda som kan göra den nedsupne svensken rasande är höjda spritpriser.

Mycket, mycket medvetet har man sen andra världskriget släppt fram idoler som är aktiva alk / narkomaner, och en sån som Plura har bara en uppgift; Få folket att vilja kröka även i Spanien. Vill du kontrollera och styra ett folk ska du ha dem berusade.

Detta och imperialism är grundkonflikten
Opiumkrigen
var två krig i mitten av 1800-talet, genom vilka Storbritannien och Frankrike tvingade Kina att acceptera opiumhandeln och ge handelsprivilegier åt segrarna. Den gången fick öst ge sig inför knarkhandlarna i väst, med andra ord, men nu har man fått nog av västs alla drogsjuka harm-hat-hämndmänniskor.

Blir det ett nytt storkrig är det ett tredje barslagsmål du upplever
Hitler var totalt galen och amfetamist, och hade en majoritet av det tyska folket bakom sig, Kennedy knarkade, Bush pendlar mellan aktiv alk och Dry Drunk…  Vårt grundproblem är att vi inte förstår konsekvenserna av att ha en aktiv amfetamist i maktposition, och det beror på att folk kan för lite om just droger.

Om öst inte gör en grosgrop av knarkarkvarten i väst… ja, vad ska vi göra då?
Då får vi antingen avsätta samtliga offentligt engagerade som vi kan koppla till missbruk, vi får börja döma ut livstid till knarkhandlare, och vi får tvinga miljoner människor att ta sig ur via ”Stora boken” och så får vi göra upp med alla ljugande, manipulerande, crazymaking-individer – ELLER så går vi under som vilka alk-barn som helst.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: