Louice Hoffsten blottar svenskans liv

Jag har just lyssnat på Hoffsten, som jag aldrig har träffat, och som sitter i TV4:s studio och säger i ”Nyhetsmorgon” upprepade gånger att ”jag är inte van vid att nån vänder sig till mig och talar med mig”, och så berättade hon att hon varit i USA, träffat nån superstjärna, som var väldigt artig, och som just vände sig mot henne och talade med henne. De har gjort någon Elvisskiva ihop, och jag hann inte uppfatta vilken stjärna hon talade om.

Hon blir alltså nära nog chockad då hon möter en normal människa i USA för hon är van vid att bli illa behandlad jämt. Nu har jag varit i landet i tre veckor, och klarat mig, för jag går i princip inte ut. Jag rör mig mellan porten och bilen, och besöker bara friska.

Hoffsten rör sig säkert mycket i Stockholm, och träffar folk inom media, och det kryllar av aktiva missbrukare i den stán och bland mediafolk, och det hon möter ofta, och nu talade om, är drogsymtomet som kallas för  ”allt eller inget”.

Studenter 125 1Du kan kolla i vår – när ungar tar studenten – så kommer du att få se att vissa barn har 25-100 blommor hängda runt halsen och vissa har inga blommor eller en, två och de sistnämnda är alk-barnen som lever med ”allt eller inget”, och de ska ha inget – alltså får de inga blommor – och det där ”allt” inträffar aldrig för missbrukarna hittar alltid på något ”skäl” till att de inte är VÄRDA nån blomma.

Vad det handlar om i verkligheten är det drogsymtom som kallas för ”skyddandet av förrådet” – inte en spänn, ingen energi, får gå till något annat än sprit, droger, köpa folk och medberoende, undkomma konsekvenser av missbruket, o.s.v.

OM dessa ungar har nån blomma runt halsen har de fått den av någon utanför alk-familjen, nån kompis t.ex. Inte sällan får de en flaska brännvin runt halsen. Punkt slut.

Enligt AA-medlemmen och prästen Mikael Bedrup har vi två miljoner aktiva i Sverige, och det gör skillnad när två miljoner ränner omkring och ger uttryck för symtomet ”allt eller inget”. Många av mina femton fosterbarn från 70-talet är alk-barn vilket innebär att jag har tampats med allt-eller-inget-föräldrar i många, många år. De är ofta alk-barn själva.

Types of alcoholic insanity

Alcoholic Thinking – Understanding the Insanity of Alcoholism: How the Alcoholic Thinks

Insanity and alcoholism

 

 

6 Responses to Louice Hoffsten blottar svenskans liv

 1. Tomten back in black skriver:

  Jag hörde i morse om tre 10-åriga flickor i Gävle som hade blivit rånade av en alkis på 240 kronor när de sålde majblommor. Jag kom och tänka på när jag var 12 år blev jag rånad på 20 kronor och mitt busskort av en alkis utanför skolan. Jag och en kompis liftade hem, ingen med något förstånd liftade själv redan på den tiden, när jag inte fick åka hem med skolbussen. Jag drog någon historia till föräldrarna att jag tappat busskortet och fick ett nytt. 3-4 år senare började jag leta efter alkisen för jag ville hämnas men hittade aldrig honom. Tur var nog det för det kunde ha slutat illa. Den lilla 12 åringen hade vuxit och blivit stark som en björn.

 2. Lena Holfve skriver:

  Jag har aldrig fattat hur man VÅGAR plåga fosterbarn t.ex. som blir 25 år och just mkt starka och det går omkring många i vårt land som måste ha ögon i nacken för att deras barnoffer just har blivit vuxna. Ja, du ska vara glad att du aldrig hittade personen. Aktiva alk. begår ofta den typen av brott eftersom de inte har pengar.

  • Tomten back in black skriver:

   Jag hade nog tagit livet av honom men till vilken nytta? Min far växte upp i ett kärvt klimat och sen deltog som tonåring i WW2 1942-44 berättade om att han och kompisarna brukade spela kort i byns likbod. En gång låg där en elak gubbe som hade avlidit. Då bände han upp munnen på liket och stoppade in ett stearinljus och tände det. Nån nytta gjorde gubben till slut sa han.

 3. Lena Holfve skriver:

  Gud så hemskt… det är ett drogsymtom att vägra vara nyttig. Fråga vilken svensk polis som helst; vimlar av föräldrar som vägrar hämta sina fulla barn till och med. Hjälpa andra / vara till nytta kommer i steg 10-12 men man kan skymta det efter steg 3. Men det är ett hemskt öde att sluta som ljushållare som lik. Kan bara hända en aktiv alk.

 4. Lena Holfve skriver:

  Jo, det ä nog så, jag har inte befunnit mig i krig men väl under krigshot i några dygn och det väcker helt nya känslor jag aldrig känt förr samt att jag talade mkt med en som befann sig i Hanoi under Vietnamkriget.

  Vad som är läskig nu är att unga verkar tro att det är ett dataspel, ngt man kan kontrollera.
  Jag lyssnade på Reinfeldt idag som verkade i det närmaste chockad över ryssarnas aktiviteter men svensk militär har meddelat honom i minst fem år att de t.ex. rustar men han är mästare i förnekelse. Vi har förmodligen aldrig haft en sämre statsminister.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: