Man kan aldrig ändra på dem

Jag reagerar alltid väldigt starkt inför nyheter av det här slaget:
Gatukonstnären och provokatören Dan Park har flera gånger fällts för hets mot folkgrupp. Under fredagen dömdes Dan Park till tre månader fängelse för tre fall av hets mot folkgrupp och ett fall av förtal vid Malmö tingsrätt. På måndag inleds nya förhandlingar i tingsrätten där 45-åringen står åtalad för hets mot folkgrupp och förtal. Källa

Skälet till att jag reagerar beror på min tro på att ungefär 10-20% av alla folkslag över hela världen avskyr främlingar, och det är för dem normalt, de kan inte ändra på det, och vi är väldigt elaka då vi söker tvinga dem, och det lär aldrig lyckas. Just nu kommer det rapporter att det kan vara så i Afghanistan att man skjuter ner alla västerlänningar man ser, och då jag vistas i t.ex. Indien eller på norra Cypern noterar jag att kanske 10% verkligen avskyr västfolk, och det brukar släppa då de lär känna mig.

Jag bodde ett par år utanför Göteborg, och där var hatet mot stockholmare rätt utbrett
Nu har vi den situationen att främst media, men också domstolar, har ”bestämt” att man får inte tycka illa om främlingar, och det betyder också i sin förlängning att svensken inte förstår att många av de våldtäkter vi har är hatbrott. Man kan inte ens tänka sig tanken att det kommer folk ifrån de länder som hatar oss mest; Afghanistan, Irak, Libyen och som flyger in enbart för att våldta svenska kvinnor. För ska man tänka den tanken måste man medge att 10-20% av alla, runt hela jordklotet, verkligen avskyr främlingar, och att våldtäkter har använts i alla tider som en krigshandling.

På samma sätt tycker många att jag är förryckt då jag säger att våra flyktingar är krigsbyten
PE1009s077Det vimlar av svenskar som är upprörda för att vi tar hit folk utifrån då vi saknar jobb. De är inte här för att arbeta utan för att gör barn då hela Europa är på väg att begå ett kollektivt självmord eftersom vi har en hög medelålder, och för få unga.

Krigen är till för att driva upp folk till Europa
Vi lärs att vi ska vara ”snälla” och hjälpa flyktingar och de får säkert lära sig att de ska vara ”tacksamma” men det kommer en dag då alla förstår vad Nato och EU håller på med; människohandel.

De får ståpäls
När de som avskyr främlingar känner att något är fel reagerar de (tyvärr) mot främlingarna istället för mot beslutsfattarna. De vill skjuta budbäraren, med andra ord. Jag tror att de reagerar instinktivt, och forskningen visar också att de av oss som har mycket oxytocin också är ”rasister”.

Ska främlingen stå ut med oxytocin-folket?
Om jag rör mig i Indien, i Dubai, på norra Cypern eller i Afrika är det mitt val, och jag får köpa att alla gillar inte västerlänningar. Mannen nedan i filmen vill döda oss alla – han är skittrött på oss.

Det som skiljer mig ifrån våra flyktingar är att jag har valt själv att vara utomlands – mer eller mindre – och det har inte de, och då kan man tänka sig tanken att man ber oxytocin-folket att de riktar sin blick mot beslutsfattarna i första hand.

Men vi kommer aldrig kunna ändra på dem. Vi borde acceptera dem; alla är inte lika, alla behöver inte tycka lika.

Jag hade svenska ”nationalister” på besök på norra Cypern
De avskyr verkligen att det är främlingar på de svenska gatorna, och de vill nu lämna Sverige, och i början hade jag svårt att få ihop det här. Hur kan man avsky främlingar, och sen sätta sig i ett litet muslimskt land där man är omgiven av 230 000 turkcyprioter och en halv miljon turkar?!? Men de har inga problem med det alls. Det förstärker min tro på att 10-20% av alla befolkningar avskyr främlingar i sitt eget (men inte andras) revir.

One Response to Man kan aldrig ändra på dem

  1. jonas skriver:

    Men – Jag gillar inte vad du säger, men………………….

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: