Martin Borgs är det ruter i

Martin har skrivit i Dalademokraten för i hans egenskap av Slöseriombudsman ska han starta en Slösopedia, och jag ska få det fantastiska nöjet att delta i detta projekt fem timmar i veckan. Vem var det som sa att det är tråkigt att gå i pension? Inte jag!

I väntan på den dagen håller jag på att starta en Slösopedia. Tack vare tips har jag samlat 365 exempel på slöseri i en bok med samma namn som kommer att bli de första byggstenarna. 

Jag älskar Wikipedia. Det symboliserar så mycket av det som är fantastiskt med nätet. Min idé är att granska slöseriet med våra skattepengar på samma sätt. Ingen enskild kan överblicka statens utgifter, men tillsammans kan vi skattebetalare granska hur våra skattepengar används.

Litet mer solljus i offentlig sektor kan sänka vårt gemensamma blodtryck.

Martin Borgs  Läs mer

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: