För mig är det solklart

När alliansen vann valet trodde nog 100% av alla företagare att vi skulle få det lite lättare, och arbetsgivaravgifterna höjdes för de svagaste företagarna med 4-5% och det kostade förmodligen minst 100 000 jobb men framförallt var folk chockade. Därefter har väl ”alla” noterat att just moderaterna är företagsfientliga, och näringslivet har kallats för ”ett särintresse”.

imagesNu ökar s-ledarens popularitet vilket är givet eftersom Reinfeldt framstår som mer eller mindre galen, en feg man som sticker så snart det är något och som har konstiga dödsskjutningar av livvakter på sin toalett, och jag räknar med att röda laget vinner valet 2014 men både röda och blå laget kommer driva en hel del folk aktivt mot sd och svenskarnas parti.

När sen röda laget har vunnit det folk tror är fria val kommer en massa gamla sossar att chockas på ungefär samma sätt som företagarna blev snurriga i huvudet då moderaterna vann valet. De kommer att förutsätta att röda laget kommer att driva nån form av vänsterpolitik men de lär snart upptäcka att vi har inget rött lag längre.

Både röda och blå laget kommer attackera blåsipporna
En vacker dag vaknar vi till ”nyheten” att vi inte bör plocka blåsippor – inte för att de är fridlysta för de börjar bli ovanliga – utan för att de är blå och därmed nationalistiska underförstått är du rasist om du gör det, och då tar det hus i helvete och ”alla” kommer rösta på sd och svenskarnas parti.

Vad få vet är att det här är planerat redan 1956.

Stefan Löfven hos Bilderberggruppen

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: