NATO-medlemmar mot vår vilja

Det står väl också rätt klart att vi i princip är ett NATO-land mot vår vilja
2010 går Sverige in i aktivt krig i Afghanistan och det sker den 8:e juli men det svenska folket får veta det först efter valet i oktober det året. AB9789163370786_large_utan-media-kan-du-inte-starta-ett-krig-handledning-i-intellektuellt-sjalvforsvar_haftad-108x175 skriker ut; ”Nu är det krig, det måste vi acceptera!” och 2011 deltar vi i plundringen av Libyen.

Det tar således fyra månader innan vår media har tillstånd att skriva att vi är i aktivt krig för första gången på hundratals år. 90% av befolkningen har förmodligen inte fattat det än att Sverige är en krigsnation. De går omkring och tror att vi ”hjälper”.

Om hundra år kommer man förmodligen att skriva att det tredje världskriget började med att NATO-stater inklusive Sverige angrep det fredliga landet Libyen. Man kommer nog att sätta 2011 som det år allt började.

Krig kan inte föras utan mediapropaganda först
Det är någon statsvetare som har sagt att det räcker med 10% som avslöjar propaganda för att göra den tandlös. Det finns många som tror att USA, EU och NATO inte kan vinna informationskriget på grund av Internet men min personliga erfarenhet är nog den att om något har stått att läsa i kvälls-slask-pressen måste det vara sant.

En sak kan vi konstatera; svensk press meddelar inte att vi är en krigsnation
Vi får således inte veta att det är vi som är de onda, farliga busarna, och börjar det regna missiler över Sverige kommer lejonparten att bli chockade därför att självbilden är den att vi är goda, och ”hjälper” andra.

Så hamnade Sverige i krig
Sveriges hemliga krig
Ingen berättar att vi dödar folk
Sveriges produktion av massförstörelsevapen

Vi får heller inte veta att besluten tas i Bryssel av icke folkvalda

Translate »
%d bloggare gillar detta: