Nej, det är sant!

45eplatsI det orangefärgade kuvert som i dagarna skickas ut till miljontals svenskar görs det anmärkningsvärda antagandet att den svenska ekonomin slutar växa när prognosen görs och sedan står still fram till pensioneringstillfället. I ett informationsdokument på Pensionsmyndighetens webbsida framgår att myndigheten själv anser att antagandet är mycket orealistiskt – men likväl görs det.” Källa SvD

Kan inte bli nån tillväxt alls – snarare tvärtom
Om du kollar FN:s prognoser för Sverige ser du att vi nu ska störta mot fattigdom, och det beror på att vi har motat ut en miljon jobb på 25 år, och idag är bara 0,09% av alla bolag stora. Vi ska ner till plats 45 inom 15-16 år nu och det kommer att gå i rekordfart.

Senaste exemplet är Ryan Air
En journalist, Daniel Swedin, på Aftonbladet, som uppenbarligen rör sig i drogkretsar, körde harm, hämnd och hat – som är drogsymtom – mot Ryan Air månad ut och månad in tills de la ner Sverige. Det troliga är väl att han nekats sprit ombord.

Den förtalskampanjen bör ha skapat hundra utflyttare till
Du är svensk, och bara därför van vid att det är helt okej att förtala bolag, enskilda, organisationer i pressen, men Sverige är det enda landet i hela världen där du kan det, och sen komma undan med det. Just Aftonbladet är extra på hugget, och gillar att slakta hela branscher. Det är ett enormt skäl till att bolag flyr, inte vill investera i Sverige, riskerna är för stora. Du kan ha 100 nöjda anställda men en missnöjd som blir till löpsedlar.

Du är svensk, och därför van vid att personal alltid betraktas som arbetsgivarens barn
Det är vi också ensamma om. Finns inget annat land där du får ett barn om du anställer. Du har t.ex. ansvar för att din personal inte tar droger. Du har på många sätt mer ansvar för en personal än vad du har för dina egna barn i Sverige, och i resten av världen är det tvärtom. Där har du ansvar för dina barn men dina anställda tar ansvar för sitt eget liv.

hbt-handbok-210x297Är du företagare?
Då måste du ta reda på vad dina anställda gillar att göra i sängen. Verkar det jobbigt? Nu har Företagarna och RFSL tagit fram en handbok åt dig! Källa

13% av företagen flyttar utomlands
Många företag flyttar ut
Svenska företag flyttar
E-handlare flyttar utomlands
Svensk e-handel framgångsrik utomlands
Tjänstejobben flyttar utomlands
Svenska företag flyttar till Kina
Statligt ägda bolag flyttar utomlands
Svensk teknik flyttar utomlands
Allt färre nya företag i Sverige

Här har vi exempel på hur Swedins känsloliv fungerar och han tillåts att köra drev mot bolag:

hata

daniel svedin

 

foretags1

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: