Nu fick jag ”rätt”

Jag har väldigt länge hävdat att det finns inga kvinnor i hela världen som har det värre än svenskorna, och det är givetvis ett emigrationsskäl om något, för oss.

Har Pensionsmyndigheten beställt dreven mot Indien?
Jag hinner inte in i Coop ens innan nån skitstövel hittar på något, och det sker aldrig utomlands, och jag skulle aldrig i livet gå solo om natten i Sverige, och det gör jag lätt på norra Cypern samt i Indien, och jag minns då UD utfärdade resevarningar mot just Indien för de hade väl läst Aftonbladet på UD.

Det kändes sanslöst eftersom jag har kollat siffrorna för Indien som är en tiondel av de svenska. Skillnaden är att i Indien blir det hallå när det sker övergrepp, och hos oss blir det motsvarande hallå om du höjer spritpriserna.

Sextrakasserier vanligast i Sverige
Siffrorna för Sverige är alarmerande: Hela 46 procent av de 1500 svenska kvinnor som intervjuats uppger att de utsatts för våld eller sexuellt våld av en partner.

FRA:s specialtränade utfrågare har djupintervjuat 42 000 kvinnor från alla EU-länder om deras erfarenheter av våld, sexuellt våld och trakasserier.

Undersökningen är dyster läsning: en av tre kvinnor, eller 62 miljoner om man slår ut talen på alla kvinnor i EU, har någon gång utsatts för våld eller sexuellt våld. Fem procent har våldtagits, och nästan en fjärdedel har blivit slagna eller utsatta för sexuellt våld av sin egen partner.

– Vi var helt chockade av siffrorna, sade FRA:s direktör, dansken Morten Kjaerum i Bryssel, då rapporten presenterades.
Läs mer

Det beror med stor sannolikhet på det enorma missbruket i Europa
Aktiva missbrukare gillar att förfölja och spionera på folk för de är kontrollfreaks, och det är ett av de drogbeteenden de kan göra sig av med inom 12-stegsprogrammet – om de vill. Åtta av tio våldsbrott är alk-drogrelaterade, och 90% av indierna dricker inte alls.

2 Responses to Nu fick jag ”rätt”

  1. JonasBsson skriver:

    En väldigt ensidig rapport som bara fokuserat på ena sidan av problemet. Annan forskning visar att kvinnor har minst lika svårt att hantera sina aggressioner.
    http://www.forskning.se/nyheterfakta/nyheter/pressmeddelanden/manmerutsattaforvaldirelationenankvinnor.5.8cf8e3e14190df88b3a.html

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: