ÖB medger vad jag redan vet

2009 skrev jag en hel del i min blogg ”Rädda-Sverige.nu” om att ryssen rustade som vansinniga och det kom in en och annan kommentar som gick ut på att jag var löjlig. Det är det mildare tillmälet och min publik har i alla tider delat upp sig i två grupper:

– Hon är galen.
– Hon är ett geni.

CL60L.jpgSanningen är nog snarare den att jag har haft femton fosterbarn på 70-talet, samt att jag har tillbringat tusentals timmar i Stockholms Tingsrätt som nämndeman, vilket gjort mig till ett proffs på manipulationer, och jag har ett hästminne avseende dialoger, och vi lever i en extremt manipulativ tid. Det innebär också att jag är tränad i att lägga ihop två plus två.

Nu medger ÖB att man har tränat i fyra år
Försvaret på Gotland har under fyra år övat för att möta en rysk maktdemonstration i de baltiska staterna, kan DN avslöja. I scenariot agerar Ryssland för att skydda den rysktalande befolkningen. ÖB Sverker Göranson bekräftar att Försvarsmakten planerar för att en sådan kris skulle kunna inträffa. Läs mer

Vem är det som är farlig?
Då när jag tog upp det var det en bloggstammis, som inte anser att jag är galen, som talade med en barndomsvän som är en högt uppsatt militär, och han hade bekräftat rakt av vad jag hade skrivit och han hade tillagt att han själv inte förstår hur vi ska kunna förhindra ett storkrig.

Jag publicerade det som den mannen sa, och i den vevan också att regeringen skaffat sig bunkrar och förråd men folket står utan, och idag skulle läsarna inte bli lika förvånade eftersom ryssen har övat kärnvapenkrig mot våra vapenfabriker och deimagest har publicerats att vi deltar i hemliga krig men få känner till att vi deltog i plundringen av Libyen. Ännu färre vet om att vi är i aktivt krig i Afghanistan för allt sån kallas för ”hjälp”, och få känner till att vi producerar massförstörelsevapen i landet.

Mina texter påverkade många
En del lämnade, en skaffade kakelugnar, en förberedde gräsmattan för att snabbt kunna växla om till potatis- och lökodlingar, en sålde sitt stora hus i staden och köpte ett kontant utanför den aktuella staden, en fyllde vinden med toapappersrullar istället för vanlig isolering och folk började lära sig göra mat från grunden, och ännu fler lärde sig odla – man kan inte äta pengar, guld och silver. Jag själv är på god väg mot Asien.

Nu har det gått några år
Mina bloggstammisar har själva hört Putin säga att om väst angriper Syrien får väst 72 timmar på sig att backa, och om inte angriper öst väst, och svensken vet inte det och känner inte heller till att Ryssland, Indien och Kina är eniga och det är heller ingen som räknar med att det skulle vara någoww3-american fara.

Folk tror på allvar att alla i öst rider på åsnor och bor på jordstampade golv. Vår statsminister har varit ute och sagt att Ryssland förmår inte angripa Sverige. Han fick mothugg av militärer som fnös och sa att Gotland tar man på tio minuter. Folk verkar också svälja att Putin förbjudit adoptioner till bland annat Sverige av homosexuella skäl. Sanningen är väl snarare att han inte vill ha ryska barn i väst alls.

Min egen bedömning är den att väst har inte en suck
Svenskar vet inte att Ryssland övade storkrig mot USA för ganska precis ett år sedan, se film nedan, och jag skulle vilja påstå att svenskar vet i princip ingenting av det som pågår i världen, och det är det största svek jag har upplevt i hela mitt liv. Möjligen med undantag av den propaganda som vräks över oss istället för riktiga nyheter.

maxresdefaultHar man läst historia känner man igen allt ifrån åren före såväl det första som det andra världskriget, och då vet man också hur utvecklingen kommer att bli och den blir inte som västfolk tror för det blir bara en grusgrop kvar av USA och Europa därför att öst har ruttnat totalt efter Irak och Libyen.

De har enat sig, de har inga skulder, det är det vi som har och det  ryktas dessutom om att USA köpt vapen från Kina som kan styras ifrån Kina och vi ska inte glömma bort att asiater glömmer aldrig, och de har inte glömt Opiumkriget.

Vi står på många sätt inför ett nytt drogkrig, och krig är inte ett dataspel. Det är allvar.

En vecka sen:

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: