Obegripligt

Min e-brevlåda svämmade över av klagomål, från kunder och leverantörer, riktat mot de mäklare som hade annonser i det förra Magasinet.

Till och med Google har klagat liksom tekniker, språkgranskare, grafiker och det har varit fascinerande att se hur de jobbar för i botten måste det finnas ett djupt människoförakt, som har sin näring i självhat, förmodligen missbruk, och de har uppvisat en bedrägerikonst som inte går av för hackor. Läs mer

Jag personligen fattar inte vad folk tror att de ska vinna
Jag minns då jag jobbade som yrkesförfattare och ofta var på TV, och jag såg konstant oerhört tjusig ut och  en del kolleger föreföll vara 100 år, väldigt rynkiga och med konstiga röster.

En dag var det en som förklarade det där för mig
Eftersom jag har ett förflutet som programledare på Skol-TV då jag var purung är jag också med automatik van vid att hjälpa ljudare, tekniker, kamerakillar, och det kan man göra på olika sätt, och det som hände var att mina ”kolleger” lekt divor och retat upp studiopersonal, och de jag tänker på försvann sen också rätt snart, förutom att de alltid såg trettio år äldre ut i sändningarna.

Det kan aldrig vara lönsamt att bära sig åt som svin mot folk
Nu är det väl just det – lönsamt – på kort sikt, och i Sverige är det väl få konsekvenser men själen äter upp dem; bit för bit om de inte är renodlade psykopater för de har inget samvete alls.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: