Olja mot guld, inget guld? Ingen olja!

Putin har gjort hela väst schackmatt genom att införa det Iraks och Libyens mördade ledare ville; olja ska säljas mot guld, och inte mot papperspengar.

Då slår han ut västs vana att bara trycka nya pengar
Putin var i Indien den 10 december, han har besökt Kina, med flera, och han ska ha övning med 17 länder under 2015. Med stor sannolikhet får han med sig andra i den nya lagen; inget guld, ingen olja!

Han gör med stor sannolikhet slut på västs krig, och han gör nu vad han kan för att stoppa ett ww3 – den här vägen. Putin är också av den meningen att Europa är satt under ockupation av NATO / USA och han har precis publicerat en ny militär doktrin som svensk press har skrivit om underligt nog.

Det har aldrig varit viktigare än nu att bunkra mat eftersom man räknar med att den tar slut i grossistleden inom 10 dagar vid ett oljestopp, och jag tror inte att vi har något guld för vår guldreserv satte redan Palme sprätt på.

Man har bara tryckt mer och mer pengar sen 1965 egentligen
När jag var 20 år fick jag ut 1.200:- i lön och hade en hyra på 167:- för en trea i Fruängen och sen började fascismen införas, vi fick bostadstillägg och hyrorna tredubblades snabbt. Fascism är ett ekonomiskt system – den korrumperade staten jobbar med/ mot stora bolag och struntar i folket.

Det lär snart visa sig att de har stulit guldet
Som jag ser det är väst schack matt, och det här är ett sätt att visa folket att dt är rövare som styrt sen 70-talet.

Accusations of the West towards Putin are traditionally based on the fact that he worked in the KGB. And therefore he is a cruel and immoral person. Putin is blamed for everything. But nobody ever accused Putin of the lack of intelligence.

Any accusations against this man only emphasize his ability for quick analytical thinking and making clear and balanced political and economic decisions.

Often Western media compares this ability with the ability of a grandmaster, conducting a public chess simul. Recent developments in US economy and the West in general allow us to conclude that in this part of the assessment of Putin’s personality Western media are absolutely right.

Läs mer

Sweden fascism in slow motion

 • Riksbanken avslöjade förra veckan var den svenska guldreserven finns. Nu kräver experterna att guldet visas…
  aftonbladet.se

   

  Det mesta av den svenska guldreserven finns utomlands. Men Riksbanken har inte gjort någon egen inventering av…
  svd.se

   

  Folket upptäcker snart att de satte sprätt på pensionerna + guldet

   

  Det nya pensionssystemet kommer inte vara populärt när svenskarna insett effekterna, spår statsminister Göran…

   

  Nu har det besked kommit som alla ansvarskännande…

  Sveriges Riksbank svarar inte på frågan om hur Sveriges guldreserv är allokerad

  Om nästan alla länders guld är ”borttappat” så måste ju…
  Det vore passande om Riksbanken ser till att få en fysisk…
  ”The Americans are taking good care of our gold…
  mining.com

   

  Den som inte ser att rövarpacket är kriminella med start från 1973 är blind

  Olje-bensin-gaskris lär komma som en raket då väst fattar det här. Just nu är de upptagna med att håna den isolerade Putin som är dum i huvet. 

   

  – Svält i Sverige vid oljekris? Ola Petterson, JTI – Institutet..

  —-

  GOOGLE ÖVERSÄTTNING

  Ryssland har gjort LYSANDE ”The Knight”. Runt runt fingret och ett par dagar tjänat mer än 20bln dollar plus återfått ungefär 30% av aktierna i sitt eget monopol. Putin våldtog och EU och Amerika och så vackert. I ögonen på hela världen alla spelat utan problem. För en sådan åtgärd applåde honom att stå. ! ! ! Tidigare en del av aktierna i energibolagen som ägs av utländska investerare (amerikaner och européer) – detta innebär att nästan hälften av intäkterna från olje- och gasindustrin inte är kvar i kassan av Ryssland, och på grund av ”finanshajar” i Europa.

  I samband med situationen i Krim blev rubeln att falla kraftigt, men centralbanken gjorde inget för att stödja rubeln fanns rykten om att Ryssland helt enkelt inte har en börs att upprätthålla rubeln. Dessa rykten och Putins uttalande om att han är redo och kommer att skydda den rysktalande befolkningen i Ukraina ledde till en stor nedgång i aktiekurserna i energibolagen i Ryssland och ”finanshajar” lades på försäljning av aktier tills de inte skrivs .

  Putin väntade hela veckan och bara log på presskonferensen och då priset föll genom golvet befallde han skarpt att köpa aktier samtidigt för alla européer och amerikaner. Även om dessa ”finanshajar” insåg att de cirklade runt hennes finger var för sent, var aktierna i händerna på Ryssland och nu inte bara att Ryssland nuförtiden har tjänat mer än 20 milrd dollar, så det återvände också aktier i sina bolag i Ryssland och nu inkomsten från olja och gas kommer inte åka utomlands, och kommer att förbli i den ryska rubel stiger med sig själv och i sitt stöd behöver inte spendera valutareserv i Ryssland, som ”finanshajar” Europa lämnade hålla påsen, cirklade de runt hennes finger som rotskott – de i en fråga om minuter för en penny köpt aktier som ger miljarder dollar och vänster utan inkomster från olja och gas. En sådan briljant operationen var ännu inte i historien om beståndet rynka.BRAVO Putin !!!

  http://serg-was.livejournal.com/1436261.html

  Translate »