Omvärlden uppmärksammar Sverige

Det sker allt oftare, som jag upplever det.  Nu har bloggaren Helena Palena hittat den film jag visade häromdagen, och för mig är det solklart att vi är helt styrda av EU, som styrs av icke folkvalda eurokrater, och många av de ”nyheter” du ser är bara regeringen som säljer in redan fattade EU-beslut t.ex. att Sverige ska ha nya räls.

Jag var på en middag med en svensk som hade sett ett TV-program om skillnaden mellan finnar och svenskar, och som sa mig att svensken saknar ryggrad, och det gör inte finnarna. Jag vet en bloggstammis, med rötter i Tornedalen, som har sagt mig att i Finland handlar man, och här förnekas problem / man gör aldrig något åt dem.

Varför blev det så?
Vad hände? Det jag kan se i backspegeln är att den stora kommunsammanslagningen på 70-talet är startskottet, och att vi släpper in drogkulturen.

Sverige en diktatur? Ja, enligt BBC!
by Helena Palena

Trött på västmedia som behandlar Putin som en krigsherre när det i själva verket är Obama/USA som starta alla krig i världen. Allt för att behålla sin petrodollarhegemoni. Förstör hela världen gör dom och ingen fattar. Våra politiker gör ingenting. Hänger bara med i spelet. Fega och rädda. Och det värsta av allt är nog att dom flesta är helt okunniga om vad som pågår. Och journalister, ska inte dom gräva fram sanningen. Sverige är ett förstört land. Vem gynnas av det? Svenskarna? Invandrarna? Nej, ingen! Absolut niemand!

KOLLA PÅ DETTA INSLAG OM SVERIGE SOM BBC GJORT!

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: