Persbrandt

Skådisen Persbrandt har sagt att han var i Sydafrika, och åklagaren menar att han handlat kokain, och domen kommer idag och jag sökte upp MP via Facebook, och jag funderar på det foto som bör vara uppladdat av skådisen själv.

mp2Jag utgår ifrån att det är han själv, och det är ett val han gör i så fall – för att meddela omvärlden att han förändrats från stentuff kis som sagt offentligt att han ”älskar kola” till en sårbar ung man?

Jag har aldrig träffat MP, men väl kokanister, och tiden är den bästa domaren. Det visar sig om MP förändrats på djupet eller om fotot är ditsatt för att driva fram medberoende.

Jag skulle inte önska ens min värsta fiende att vara kokanist + offentlig person samtidigt – hua – men det är ingen som helst skillnad på MP och alla andra; hjärnan kidnappas.

Det enda som kan påverka dem är att de får kunskaper + lida konsekvens av missbruket, och dit hör t.ex.fängelsestraff. Minnet av den förnedringen kan sen möjligen – om de har tur – hjälpa dem att minnas mörker, sveda, helvete, skam så att de avhåller sig av det enkla skälet att MP har rätt då han säger; ”Jag älskar kola” – finns inget bättre än drogen. Det är därför man aldrig ens ska pröva.

Jag har läst nån intervju med skådisen, bland annat i ”Situation Stockholm”, och jag ”hör” att han varit i en Minnesotabehandling, steg 1 är klart, och bilden säger mig att även steg 2 kan vara klart. Om han inte luras…  Han slutar i så fall med sånna manipulativa dumheter efter steg 5.

Hur som, jag hoppas de har bevisning så de kan pula in Persbrandt på fem månader OM det leder till att han senare säger:
 – Jag älskar kola! Men… jag vet inte om det är värt det…

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: