Samtal med en ung svenska

Eftersom vi skrotat historielektionerna kan unga inte läsa av tecknen
Is it 1914 all over again? We are in danger of repeating the mistakes that started WWI, says a leading historian
Läs mer

Den 30-åring jag talade med idag är medveten om att vi inte får nyheter i Sverige utan propaganda, och hon var också medveten om att Sverige är en krigarnation, och hon hade läst att vi i Kiruna tillverkar nån form av styrning till USA:s drönare, och vi enades om att det är läge att hålla koll på världsläget. Svenskan ansåg att Putin är en ond man, som har en plan, och vill skapa ett imperium som innehar världsherraväldet. (Det är vad Putin anser att väst håller på med.)

Vi talade också om Putins adoptionsförbud
Det har i väst presenterats som att Putin är emot att vi tillåter par av samma kön adopterar barn. Det är väl mer naturligt att beslutet grundar sig på det faktum att Putin anser att vi är sinnessjuka, och därmed olämpliga som adoptivföräldrar. Jag har lyssnat på en hel del presskonferenser med Putin och han säger bl.a. om Sverige att vi har ”socialt kaos”. Han kanske känner till hur läget är i våra skolor? Det har också pågått en hatkampanj mot Sverige som kanske är ett ”svar” på alla de hån vi vräker över dem? En svensk journalist meddelade rätt nyligen att hon fick fly då hon sa att hon kom från Sverige. Jag är medveten om att få eller ingen känner till det hat som finns mot oss, och det beror väl på att självbilden är den att vi är goda.

Jag har sedan något år energifolk under utredning
white-orchids--nature_19-117489Film nummer två är skapad av en av dem, och har dessa människor ”rätt” är det inte mycket vi bestämmer därför att det är energier som styr. Får vi tro dem bryts det mesta som är gammalt ner nu för att ge plats åt det nya.

Vad som än kommer att hända mellan USA, Europa, Nato och öst är jag säker på att svensken får det besvärligare än andra folk därför att Sverige är extremt stagnerat och lika extremt kollektiviserat.

Du kan kolla där du bor
imagesDär jag bor är det ett tjugotal hyreshus i fyra våningar och i 80-90% av alla vardagsrumsfönster står det tre till fem orkidéer och lejonparten av dem är vita.

Det är vad jag kallar för en social smitta, och för femton år sedan var det eterneller i fönstren och innan dess röda pelargoner.  En förutsättning för att ett folk ska hålla sig med en tillverkning av massförstörelsevapen, gå ut i krig – och kalla det för ”hjälp” – är och förblir att-alla-är-lika. Då kan statsministern gå ut och säga att Ryssland är för svagt för att anfalla Sverige – han talar om världens starkaste armé, och han leder ett land som i princip saknar försvar.

Vad tänkte Putin då han sa det?
– Sinnessjuk statsminister!
– Sinnessjukt folk som har en sån statsminister!

svenatoIbland får jag en känsla av att svaret på dessa två frågor avgör de närmsta 400 årens utveckling i Sverige för om andra folk anser att vi har ”drabbats” likt offer av en galen statsminister är det en sak men om man anser att hela det svenska folket står bakom att Libyens ledare, hans barn och barnbarn mördades ligger vi garanterat pyrt till.

Vi var 5-600 som polisanmälde regeringen och riksdagen för deras olagliga inblandning i det stora guld- och oljerånet i Libyen, och jag var en av dem, och det låga antalet står nånstans för att hela det svenska folket – utom 6-700 personer – stod bakom.

En sak är säker; Sverige är ett bekymmer för Putin
Han skulle inte öva kärnvapenkrig över vårt luftrum annars. Inte förbjuda adoptioner heller. Svenskan jag talade med tror inte att Sverige dras in direkt i ett ww3, och jag personligen är övertygad om att det bara blir en grusgrop kvar av hela väst, och så många krig som vi är insyltade i ryker vi väl snarare först. Jag är givetvis medveten om att 98% av svenskarna inte har en susning om att vi är i aktivt krig. Jag är också medveten om att lejonparten tror att alla i öst bor på stampade jordgolv och rider på åsnor.

Lyssna på Putin som ger uttryck för att han har fått precis nog.  Gissningsvis har han fem miljarder människor bakom sig.

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: