Slöserimuseet

Två hål genom en ås i Halland kostnad 10 miljarder
Slöserimuseet visar upp vansinnigheterna, och jag minns då den tillfälliga skatten ”omsättningskatt” (oms) infördes med 1% och många företagare sa då att nu är det kört för Sverige.

Numera är den fast, och 25%
Den infördes för att säkra ”välfärden” och då talar vi om skola, vård, omsorg om handikappade, barn och gamla, gator, vägar och parker och inte alls om att avlöna ”välfärdsdirektörer”, ”företagslotsar”, ”relationsexperter” och allt vad de nu kallar sig för; skattesmitarna. (En skattesmitare är en sån som smiter med skatten. Kommer tio, snackar skit hela dagen, går hem fyra.)

Förr var det en sån som inte betalade skatt
Men de har nog redan lämnat landet helt, och kvar är din frissa, din veterinär, din ICA-handlare och din plantskoleägare men alla stora bolag har dragit. De har inte lust att betala vansinnet samtidigt som man tvingas se på hur gamla svälter. Det samma gäller framförallt södra Europa; de vägrar betala en krona till det korrupta ”demokratiska” systemet. Jag tror att det är enda vägen att gå; svälta ut dem och synliggöra dem – samtidigt.

Jag ska träffa Slöseriombudsmannen, som står bakom Slöserimuseet, medan jag är i Sverige eftersom han har fått fem arbetstimmar i veckan av mig och han behöver folk för att bygga upp sitt nya Slösopedia som är någon form av ”Wikipedia” men ett register över slöseriet.

13% av företagaren har flyttat verksamhet utomlands

foretags1

 

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: