Stackars lärare, stackars Sverige

En svensk lärare skrev till en förälder:
Känner att jag måste skriva till er och meddela att NN blir allt tröttare och tröttare. Halvsover vissa lektioner och har ingen energi. Kan ibland blomma upp och jobba energiskt, men är inte fokuserad på sina uppgifter. Det spelar ingen roll vilket ämne det är. Fortsätter detta kommer han inte att klara målen för undervisningen till slut. Han är ju i grunden en intelligent kille, men nu vet jag inte vad som hänt.
I torsdags gick vi till bibl och då orkade han knappt med, och NN har påtalat för honom om hans dåliga kondition.
Jag tror ni måste gå till doktorn med honom och ta ordentligt med prover.
Hoppas på det bästa och hör av er.

Jag hade rusat till doktorn eftersom det låter som ett hjärtfel eller allvarlig D-vitaminbrist
Men det gjorde inte den svenske föräldern utan vederbörande hängde ut ungen på nätet, och muckade gräl med läraren, och blev påhejad av sina polare som gillade att läraren fått sig en utskällning.

Men va fan vem tror läraren att hon eller han dom är säpo eller.
Och pallar han inte fejsa fröken imorrn följer jag med honom till plugget och läser lusafaan av kärringen !
Gör så ladda upp redan nu.
Förstår att du e förbannad. Vilken lärare!
Anmäl!
Det finns så många rötägg som jobbar med våra barn, pekar ut, klagar, kränker…

Jag själv skrev, och blev raderad:
Låter som en D-vitaminbrist och en pappa som går i försvar på noll röda.

Jag är snart klar med det jag måste göra i Sverige, och sen är det nog dags att lämna på allvar
En sån här sak kan bara hända i Sverige men jag hör om fenomenet rätt ofta, och det är väl det här som är skolans verkliga kris. En lärare som söker påtala att ett barn kan vara allvarligt sjukt ska hotas, anmälas och bör snudd lemlästas, och min rad om D-vitamin, och för snabbt försvar, passade inte för det kan absolut inte vara något som helst fel på barnet.

Det här är det läskigaste jag har sett under mitt korta besök i landet
Jag hoppas att ungen inte dör i hjärtsvikt, eller att fröken misshandlas, och att jag kan koppla bort hela landet sen.

One Response to Stackars lärare, stackars Sverige

Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: