Status i världen avseende krig

Jag har haft ”turen” att bli mer eller mindre förd ifrån Europa, och jag är rätt rejält etablerad utomlands med ett bra nätverk. Däremot har jag inte skrivit ut mig ännu för man får inte äga fastigheter i Sverige, och min är inte såld ännu.

Om du skulle fatta ett emigrationsbeslut idag ligger du ungefär fyra år ”efter” mig, och varje person som lämnar har sina egna skäl och ett av mina är det akuta krigshotet, som svenskar inte känner till, och därför inte ens kan ta ställning till. Folk vet om att ryssarna övat kärnvapenattacker mot våra vapenfabriker, men inte mycket mer.

Tänk själv!
Den konflikt i Uraina, som svensk press använder just nu i sin propagandamaskin, kan mycket väl utvecklas till ww3 därför att öst har fått nog av väst, och varför ska vi komma in på i bloggen senare. Vill man syna världsläget får man tänka själv – samt gå till utländsk press – eftersom det är locket på i Sverige.

1451455_10151686136665728_2146922048_nAnonymous Ukraine Defaces Polish Websites with Nazi Alert
Ukraine has suffered a coup and Nazis came to power. Yes, Nazis came to power in a European country in the 21 century! Europe has suffered Nazi terror in the past. Now it may happen again. We want to warn people of Poland that their country is in great danger. Poland will be the next country to be torn apart by fascist plague like it happened in Ukraine. Läs mer

Vi har aldrig stått närmre ett tredje världskrig än nu
9789185555116Det kan man säga säkert därför att historien brukar upprepa sig, och den tid vi har nu påminner om tiden före såväl det första som det andra världskriget.

Egentligen kan man säga att det är samma krig, och vi har bara haft paus
Det ser man rätt tydligt om man läser den tjocka, otäcka och informativa boken ”Den blodiga jorden” Vill du förstå bakgrunden till alla konflikter i väst rekommenderar jag dig att läsa den författaren – men boken är otäck!

”Ett livsverk av en historieprofessor vid Yale University som förtjänar att läsas mer än en gång.” Ur motiveringen till The Best Books of 2010, The Economist

”Den blodiga jorden […] är decenniets viktigaste bok i ämnet och kommer utan tvekan bli ett referensverk i sitt fält.” Tony Judt, författare till Postwar: A History of Europe Since 1945

Åldersföraktet kombinerat med historielösheten
Den kombinationen är helt oslagbar – åldersförakt + historielöshet – om man vill blåsa en hel ny och ung generation. Och det vill man varför Reinfeldt springer ut i media och säger att Ryssland förmår inte anfalla Sverige. Det är ren galenskap.

En och annan bloggare reagerar och förstår att det är  ett i det närmaste sinnessjukt uttalande med tanke på att Rysslands armé är kanske världens starkaste, och de har rustat som dårar de senaste fem åren. Finnarna har fattat det, och säger att Ryssland rustar sig för snabbattacker mot sina grannländer. Det har också kommunalrådet i Piteå förstått som oroas av utvecklingen.

Nån liten debatt om rädslan för den ryska björnen bröt ut
index2Men svensken vet inte om att Indien, Kina, Ryssland har enats om att anfalla väst om vi petar på Syrien/ Iran, och Libyenhistorien upprepar sig. Svensken vet inte om att Putin ganska nyligen stoppade ett tredje världskrig, och skruvade om det mesta i världspolitiken. Svensken vet nog inte heller att England har bangat ur och gått och gömt sig för de har fattat.

Eftersom vi skrotat historielektionerna kan unga inte läsa av tecknen
Is it 1914 all over again? We are in danger of repeating the mistakes that started WWI, says a leading historian
Läs mer

Emigrationsskäl
För mig har krigshotet varit en gigantisk orsak till att flytta på mig men inte bara själva hotet utan det faktum att man uppenbarligen söker manipulera mig.

Situationen är ytterst allvarlig, kan inte bli allvarligare, och då jag drev bloggen ”Rädda-Sverige.nu” var det en läsare ifrån Boden som hade talat med en nära vän och högt uppsatt militär som underströk just det, och som enligt min läsare sa; ”Och jag förstår inte hur vi ska kunna undvika ett storkrig!” Det sa han strax innan ÖB sjukskrev sig för stressrelaterad utmattning.

Vad säger svensken?
Ingenting, för svensken vet inte om det som sägs i filmerna nedan. Inte minst SvD har kört propaganda mot Putin i åratal och man dillar i folk att man t.ex. inte får vara bög i Ryssland vilket inte är det minsta sant. Vad som finns är en relativt ny lag mot sexuell indoktrinering och ofredande av minderåriga.

images57-175x171Jag började utreda 2009
Sommaren 2009 hade jag ett långt samtal med Mats Jerrolf, som är en barndomsvän som är kompositör men historiker i botten, om vad det var jag såg egentligen, jag hade upptäckt den enorma upprustning som skett runt Östersjön, och efter vårt samtal vaktade han min hund då jag åkte över till Ryssland ett par dagar.

När jag kom hem hade han skrivit en ny låt som är ”min”, och jag får dela ut den via Internet. Du kan klicka fram den här. Mats har sagt, som många andra historiker, att det blir ett tredje världskrig – det är bara en fråga om när, och denna hans inställning hör du tydligt via hans musik.

Exempel på nyheter som man undviker nogsamt att delge svenskarna:


Kommentera

Translate »
%d bloggare gillar detta: