Utomordentligt fånigt

kurt_cobain_1992_by_sasukethehotty-d649is6
FacebookGoogle+LinkedInDiasporaTumblrBlogger PostBookmark/FavoritesGoogle GmailAIMRedditMySpaceNetlogOutlook.comTwiddlaWebnewsYahoo MessengerEmailWordPressInstapaperYahoo MailPrintFriendlyDela!

Kurt Cobain tog sitt liv och skapade ett mysterium som än i dag får hans musikaliska gärning att vibrera som ett eko i en bottenlös, men högst kapitaliserbar, brunn. Han ”är äkta”.  Källa

Inget större mysterium
Den vanligaste dödsorsaken bland yngre män i väst är droger, självmord, trafikolyckor och de tre hänger väl ihop.
Psykiatrins legala droger anses ligga bakom 86% av självmorden.

Finns inget bättre än drogen
Därför ska man aldrig ens testa men gör man det är slutet inte sällan just självmord, och föräldrar och andra anhöriga har inte älskat fel.

Det är en hjärnfråga, och har varken med kärlek eller uppfostran att göra.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5f1nmqiHIII[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=72Od0Tj-9P8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6RpY8JZ0n30[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f1PoMWvtSus[/youtube]

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Lena drev den välbesökta bloggen Rädda-Sverige.nu mellan 2009 - 2013, och som las ner p.g.a. operationer. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1991, och hon var en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande under 2009-2010. Under 80-90-talet gav hon ut ett tiotal böcker i Rabén&Sjögrenhuset. Lena har ett förflutet som nämndeman i Stockholms Tingsrätt, under många år på 70-80-talet, och drev samtidigt ett familjevårdshem i Solna och Stockholms kommuns regi i tio år. På förstasidan har du ett inlägg om hennes nya Starthjälp till dem som vill lämna landet.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

One Response to Utomordentligt fånigt

  1. Bergfalken skriver:

    Så är det …en hjärnfråga . därför är psykiatrin från början till slut ett stort skämt ! Man ger hjärnan ett hopkok av kemisk smörja som gör individer apatisk ,känslolösa mördare.
    Bra skrivet det mesta jag läser från dig .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »